2777
2789
عنوان

طلاق

1171 بازدید | 70 پست

سلام دوستای گلم 

کسایی که تجربه دارن میشه کمکم کنید 

من الان دوماه خونه پدرمم و یه دختر سه ساله دارم.

دخترمم پیش همسرم 

هفت سال ازدواج کردم

رفتم درخواست طلاق رو هم دادم فعلا تاریخ برا حضور نیومده

مشکلمون هم سر کتک زدن و ارتباط تلفنی همسرم با خانومای دیگه بوده اعتیاد هم داشتن

هر بار بعد دعوا کلی قسم و قرآن و غلط کردن به من تحویل میداد و من میبخشیدم و طوری وانمود میکردم که اتفاقی نیفتاده

ولی خیلی خیلی ادامه پیدا می‌کرد تا ی ماه بود و بعد دوباره روز از نو باز کتک و دعوا

من دیگه خسته شدم و بعد هفت سال زندگی که حتی خونواده مم از دعواها و کشمکش زندگیم خبر نداشتن بلند شدم اومدم خونه پدرم

الان که درخواست طلاق و حضانت و زدم شوهرم باز میگه غلط کردم گوه خوردم دیگه تکرار نمیکنم

و اینکه تو این دو ماه خیلی به خونواده م بی احترامی کردن و حتی ب خودمم تهمت زدن 

امروز برا حضانت دخترم دادگاهی داشتم قاضی گفت بخاطر دخترت برگرد سر زندگیت از ظهر فکرم درگیره 

کسی بوده بعد درخواست طلاق باز برگرده و زندگیش خوب باشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگرد ولی دیگه قبولش کن کوتاه بیا. به امید تغییر نرو خودتم سبک نکن. به امید قبول کردن این وضعیت برو. ی درصد فکر نکنی تغییر میکنی. تو دلت قبولش کن برو 

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

عززیزم  

من ارزوی طلاق داستم  قسم میخورم شب روزم طلاق بود ـهمسرممم  خیلی اذیت میکرد منو 

ارزوی طلاق داشم ـ ب راحتی بدون وگیل بدون وکالت  طلاق گرفتم 

یه دختر چهار سال دارم ـ  بنظزم  برو پی زندگیت ـ من ک  دوست دارم برگردم  فقد برو با خودت دختر نازت زندگی کن 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏