2777
2789
عنوان

پرده بکارت

367 بازدید | 18 پست

بچه بودم ، بعد مادرم گفت یکم پنبه سرکه بهت میدم ، برو یکم بزن ک عفونت خوب شه ، منم رفتم زدم همون لحظه یکم خون اومد ، اصلا داخل نکردم ، امکان هستم بکارتم پاره شده باشه ؟ جراتم ندارم برم دکتر زنان 

مامانم میگه شاید نزدیک مریضیت بوده و خون مریضیت بوده ولی من چیزی یادم نمیاد ، فقط مطمئنم خون اومد ، میشه از مجرای ادراری بوده باشه ؟

من بخام ازدواج کنم میتونم گواهی بکارت بگیرم ؟ دکتر میفهمه ک رابطه نداشتم و برام مشکل پیش نمیاد ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بخاطر اسید سرکه زخم شده خون اومده اصلا آسیبم دیده باشه تا الان ترمیم شده نگران نباش عزیزم✨️

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

مریضی چیه😐😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ممکنه ساییدگی و زخم اطراف باشه بکارت نه 

خدا کنه ، هنوز جرات نکردم برم دکتر 

ولی قبل ازدواج برم گواهی بگیرم ، دکتر بهم گواهی میده ؟ یعنی زنی ک رابطه داشته با کسی ک نداشته مشخص میشه دیگه اگه پرده نداشته باشه ؟؟؟؟

پزشک قانونی تشخیص میده اگهرخدایی نکرده پاره شده باشه چطوری آسیب دیده

من عفونت مجاری ادراری داشتم ، رفتم سرکه بزنم ، مطمئنم چیزی داخل نکردم ولی همون لحظه خون اومد 

بچه بودم مامانم برد دکتر ولی انقدر خجالت کشیدم و گریه کردم ک دکتر معاینه نکرد