2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام

182 بازدید | 24 پست

وقتی هفته ۱۲ برای سونو ان تی رفتم، منشیا به ما که منتظر بودیم گفتن از دکتر درمورد جنسیت نپرسین چون نمیگه...

داخل اتاق سونو هم یه برگه چسبونده بودن و نوشته بودن در هفته های پایین تر از ۱۸ جنسیت مشخص نمیشه.

منم از دکتر نپرسیدم، آخرش خودش به من گفت احتمالا بچه ات پسره ولی فعلا لباس نخر. 

(به بقیه بیمارا جنسیت نگفت)

پیش دکتر زنان که سونو واژینال رفتم، گفت ممکنه پسر باشه ولی عجله نکن.

حالا میخوام بدونم ممکنه جنسیت تغییر کنه و دختر باشه؟

اوایل فروردین مشخص میشه ولی خیلی کنجکاومممم

جنسیت برام فرقی نداره، مهم سلامتیشه، فقط کنجکاوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن معمولا پسر کمتر خطا داره 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

اگه دختر بود بیشتر احتمال داشت پسر باشه

ولی حالا ک میگن پسره حتما یچیزی دیدن ک این احتمال رو دادن

جنسیت مهم نیست خدا رو شکر کن بخاطر سالم بودنش

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

دختربه پسربله

ولی پسربه دخترنه

ولی اصلاچیزی مشخص نیست که بگن دختره یاپسر

ازضربان قلب گفته

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
منم مثل توام  ۸۰ درصد احتمال داد ولی میترسم اعتماد کنم

خانواده همسرم آرزو دارن پسر باشه چون اصلا نوه پسر ندارن

سمت خونواده ما برعکسه، همه دختر دوست دارن و نوه دختر نداریم. 

فعلا که وسایل نمیخرم ولی خیلی دوست دارم جنسیتشو بدونم 

دختربه پسربله ولی پسربه دخترنه ولی اصلاچیزی مشخص نیست که بگن دختره یاپسر ازضربان قلب گفته

میگم تو سنو انتی از رو شکل جنین و ضربان قلبش میگن یا اندام جنسیشو میبینن؟؟؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌