من تو۵هفته هستم ازاول که هیج علائمی نداشتم جزاینکه یه کم نوک سینم حساس بود اونم دوروزه اصللااا نیس ...همش نگرانم شمام اینجوری بودید چرامن علائمی ندارم پس ....به حساب خودم ۵هفته و۶روز ولی به حساب سونو ۴هفته ۶روز ..یعنی بچم داره شکل میگیره یاچی ...نکنه رشدش متوقف شده 😔😔😔
کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
میخوای سخت نگذره بیخیال باش من سر قبلی داغون شدم این دفعه سعی کردم حتی روزارو نشمارم باور کن راحتر م ...
نمیدونم دوس دارم فک نکنم ...اصلااا ناخواسته شدمااا ولی زودتر بدونم بچم چه طوره حالش ...شمانمیدونی دقیق کی قلب صداش میاد من سرقبلیا ۸هفته رفتم اینوزودتربرم یعنی میشنوم ؟؟؟
کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
اخه دیره دیگه میشه بعدعید اینجوری بیشتر حالم بده حالا من میگم ۲۸اسفندبرم توکل به خدا شایدیه هوشنیدم ...
من سنو قلب نرفتم ی سری اتفاق افتاد نشد برم ولی شما اگه اصرار داری برو ولی عزیزم مطمئن باش استرست بی مورده دور از جون اگه اتفاقی قراره بیفته با سنو وآزمایش جلوی اون اتفاق گرفته نمیشه حالا هرجور خودت راحتی