mastaneh333 مدیر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 2761 عنوان هفته ۳۵ و حس حرکات جنین در پایین شکم😢 | مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 24 پست سلام خانوما من تو هفته ۳۵ ام بچه م امروز خیلی پایین تکون میخوره اذیت میشم انگار که از واژنم میخواد بزنه بیرون، نگرانم تجربه ای دارین تو این مورد؟ با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤ 1402/12/19 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mastaneh333 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 2761 اره دیگه این دردا طبیعیه اتفاقااا من بر خلاف همه دوست دارم نوزادم کم وزن باشه نی نی خوبه ظریف باشه نه من دوس دارم تپل باشه یکم ، تو طبیعی میخوای؟ با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4777 خواهرشوهرم بچش سه کیلو ۸۰۰ بود اصلااا به نوزاد یک روزه نرفته بود خیلی قد بلند تپلی بود پسر اول خودم ۲۸۰۰ بود ظریف بود و کوچولو خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4777 نه من دوس دارم تپل باشه یکم ، تو طبیعی میخوای؟ من اولی طبیعی بود اینو میخام سز اختیاری بشم خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4777 نه من دوس دارم تپل باشه یکم ، تو طبیعی میخوای؟ شما اخرین باری که رفتی سونو چند هفتگی بود من قراره ۳۱ هفته برم اخر همین هفته خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
mastaneh333 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 2761 خواهرشوهرم بچش سه کیلو ۸۰۰ بود اصلااا به نوزاد یک روزه نرفته بود خیلی قد بلند تپلی بود پسر اول خودم ... من اخرین سونوم ۳۰ هفته بود ۱۵۰۰ بود الان نمیدونم چقده وزنش،شوهرم قد بلنده اگه به اون بکشه قدش بلند میشه و درشت هیکل با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4777 من اخرین سونوم ۳۰ هفته بود ۱۵۰۰ بود الان نمیدونم چقده وزنش،شوهرم قد بلنده اگه به اون بکشه قدش بلند م ... بچه با سر بود یا پا تو سونو گفت خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 خیلی پایینه حرکتش حس بدی میگیرم، اره میدونم هنوز دو هفته به ۳۷ مونده، نمیدونم این چه مرضیه دیت خودم ... نترس منم پایین میزنه دردم میگیره فک میکنم الانس بپره بیرون😂😂تندتند گلاب ب روت جیشم میگیره چون ب مثانم فشار میاره میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
mastaneh333 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 2761 بچه با سر بود یا پا تو سونو گفت اصن بهم نگفت😕 با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
mastaneh333 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 2761 نترس منم پایین میزنه دردم میگیره فک میکنم الانس بپره بیرون😂😂تندتند گلاب ب روت جیشم میگیره چون ب مث ... اره دقیقا فشار میاره زود زود میرم دسشویی😁😁 با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7337 اره دقیقا فشار میاره زود زود میرم دسشویی😁😁 این چند هفته رو باید جا وهن کنیم دستشویی میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی