2777
2789

خانواده برام در حد معقول هزینه می‌کنند 

ولی وقتی برای خواهرم بیشتر خرج می‌کنند خیلی ناراحت میشم تا یه ماه گریه میکنم و دعوامون میشه شدید 

مثلا من کفشم مناسب زمستون نبود اما وقتی همین اواخر هوا سرد و برفی شد اصلا نگفتند برو بوت بخر ولی خواهرم که کفشش جنس بهتری داشت بوت هم خریده بود بعد که اعتراض کردم گفتند خب تو هم بخر منم گفتم نوش دارو بعد از مرگ سهراب به دردم نمیخوره و صدقه قبول نمیکنم و از اون موقع قهر و دعواها طول کشیده.معمولا زیاد پیش میاد من و خواهرم هر دو یه وسیله نیاز داشته باشیم اون بخره ولی برای من اشاره ای نکنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونواده ات از نیازمندی های تو خبر ندارن که عزیزم، خودت باید میگفتی کفش هام مناسب زمستون نیست برام بخرید 

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 

منم مثل تو هستم عزیزم الان که خودم کار میکنم هرچی بخوام برای خودم میگیرم ولی هیچ وقت فرق گذاشتناشونو بین من و داداشمو یادم نمیره نه دعوا بکن نه گریه تو هم مثل خواهرت خودخواه باش پررو باش واسه گرفتن حقت ازشون 

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟ روباه گفت:از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره.🍀🌻
شاید مثل من از اول قانع بودی میگن خب دیگه اون خودش نمیخواد اگه بخواد میگه..

متاسفانه قانع که بودم 

ولی خود این قناعت برا این بوده که مستقیم و غیر مستقیم گفتن دیگه پول نیست

اگر هم بخوام حس میکنم برای من با اکراه بیشتر هزینه می‌کنند برای خواهرم با اشتیاق ولی قبول نمی‌کنند که منو دوست ندارند و ادعا میکنند فرقی نداریم

عزیزم خب احتمالا اون حرفشو میزنه شما سکوت میکنی توهم بگو تا برات انجام بدن صدقه چیه

اولا بعضی چیزها نیازی به گفتن نداره

دوماً اشاره کردم که اگر من چیزی بخوام نهایتا از روی اکراه پول میدن یا میگن صبر کن یا تازه خریدی یعنی باید دو سه بار رو بندازم ولی خواهرم نگفته براش حاضره و خیلی هم مشتاقن

منم مثل تو هستم عزیزم الان که خودم کار میکنم هرچی بخوام برای خودم میگیرم ولی هیچ وقت فرق گذاشتناشونو ...

می‌خوام پررو باشم ولی با قلب شکستم چیکار کنم اینقدر گریه کردم چشمام نمی‌بینه

مگه خواهرم چه حسنی داره که من ندارم.من همیشه مفید تر بودم

با پررویی هم چیزی بگیرم هر وقت چشمم به اون لباس و کفش و...بیفته دلم خون میشه درحالیکه خواهرم با دل خوش میپوشه