2777
2789

من ی دخترچهارساله دارم این دوره هم خیلی ادموعصبی میکنه هورمونابهم میریزه دخترمم خیلی وابستس گیرمیده مغزم نمیکشههمش نگرانم قلبش چیزی نشه پارسال سقط داشتم شیش هفته دیگ رشدنکرده بودهمش نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم واقعا فقط به همین فکر کن که کوچیکترین ناراحتی تو ممکنه باعث مشکل برای بچه بشه تا میتونی اروم باش و به خودت استرس نده مشکلات و ناراحتیا همه حل میشن ولی اون چیزی که الان مهمه جون بچت و سلامتی و آرامش خودته

الان با خودم میگم واقعا اینهمه اعصاب خوردی برا چیزای بیخود وبخاطر بیشعوری دیگران کشیدم الان بچمو ندارم واقعا ارزش داشت؟؟؟هرچند ممکنه اصلا ربطی به اون نداشته باشه سقطم.

منظورم اینه خیلی هوای خودتو داشته باش.گور بابای بقیه.

من ی دخترچهارساله دارم این دوره هم خیلی ادموعصبی میکنه هورمونابهم میریزه دخترمم خیلی وابستس گیرمیده ...

اگه میتونی به مامانت،مادرشوهرت یا همسرت بگو ببرنش بیرون یکم مغزت استراحت کنه سه ماه اول یکم باهات راه بیان تا بچه جون بگیره و خوب رشد کنه بعدش هم حتما سعی کن رو خودت کار کنی

من بچم واقعا رو مخم بود مدام داد میزدم سرش مدام رو اعصابم بود الان میگم کاش میسپردمش به کسی تا یکم اوایل بارداری که حساس تره بچم در ارامش رشد میکرد..

در کل هر اتفاقی بیوفته تا خدا نخواد چیزی نمیشه نگران نباش براش آیت الکرسی بخون خدا نگهدارشه.