2777
2789
عنوان

یه هم صحبت

90 بازدید | 7 پست

خدایا تو باهام حرف بزن ؛ نه میتونم با شوهرم حرف بزنم نه خانواده ام ؛ هیچکس و به مسائل الان من گرفتار نکن ؛ هیچ وقت فکر نمیکردم انقد روزای ناخوشایندی رو ببینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم😥چرا؟

بعد از کلی روزایی ک درد و سختی توش بود همه گفتن داری خوب میشی صبر کن سردردای با دردهای شدید و وحشتناک و لرز درون پرش بدن و حالت تهوع شروع شد و بی خوابی ۸۰ روز و این وسط حرفای شوهرم ک منو محکوم به مریضی کرد و ...

ای کاش یکی بود علت سردردامو می فهمید 

بعد از کلی روزایی ک درد و سختی توش بود همه گفتن داری خوب میشی صبر کن سردردای با دردهای شدید و وحشتنا ...

افسردگی دارید؟ قرص اینا میخوریو؟

هر چیزی یه ریشه و علتی داره سردرد های شما هم ناشی از فشار روانی و روحی هستش باید ببینید گه به چه علت فشار روحی داری چرا و چطور

خیلی وقتا ماها شکست ریاد میخوریم ولی راهش اینه بلند شیم این روزای بد همه برای یه هدفی میان. میان که برای ما درس بون

افسردگی دارید؟ قرص اینا میخوریو؟ هر چیزی یه ریشه و علتی داره سردرد های شما هم ناشی از فشار روانی و ...

اره افسردگی گرفتم از این همه درد و مریضی افسردگی هم گرفتم

اره افسردگی گرفتم از این همه درد و مریضی افسردگی هم گرفتم

شما الان با احساسات منفی ای زوبه رو هستید که باید منشا اون احساسات رو شناسایی کنی حتما به روان ناس مراجعه کنید اگه هم امکامش رو نداریدکانال زندگی سالم رو پیشمهاد میکنم