2777
2789
عنوان

لعنت...

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 49 پست
ببخشید ولی شما دخترا تو ذاتتونه بدی

من‌نمیخوام الکی تعصب داشتع باشم رو همجنسام اما همنوطور ک توی ما دخترا ادم های بدی پیدا میشه توی پسرا هم لاشی زیاد هست نمیشه ترو خشک رو باهم بسوزونی

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌نمیخوام الکی تعصب داشتع باشم رو همجنسام اما همنوطور ک توی ما دخترا ادم های بدی پیدا میشه توی پسرا ...

پسرا لاشی میشن چون دخترا باعثش میشن من اونقدر لاشیگری دیدم از دخترا که میخوام از این به بعد به هیچکی رحم نکنم یه رفیق دیگه هم دارم اینجا اونم دقیقا مثل منه

پسرا لاشی میشن چون دخترا باعثش میشن من اونقدر لاشیگری دیدم از دخترا که میخوام از این به بعد به هیچکی ...

شاید اون دخترایی هم ک بدشدن بد دیدن ک سنگ شدن وگزنه عیچکس از اولش بد نبوده🙂

میگفت خیلی وابستم شدی خیلی دوسم داری.چون زیاد بهش محبت میکردن گذاشت رفت به نظرت خنده دار نیست؟

🙂🙂ی روزی  میاد ک پشیمون میشه از حرفش 

سنش کم بود ن؟؟چند سالته اون چندسالشع؟؟

نه بابا بچه نیستیم خودت چند سالته سن مارو میپرسی حتما تو سنت بالاس 

من ۲۰ سالمع😂😂😂

اخه چطور میشه میشه ی نفر از خوبی زیاد خسته بشع☹️فک کردم شاید سنش کمع نمیفهمه وگرنه چنین چیزی ندیدم🤦‍♀️

من ۲۰ سالمع😂😂😂 اخه چطور میشه میشه ی نفر از خوبی زیاد خسته بشع☹️فک کردم شاید سنش کمع نمیفهمه وگرن ...

هدفش س.چت بود دید من دوسش دارم و بهش وابسطه شدم چون قصدش پاک نبود میخواست یه مدت تفریح کنه با خودش گفته این بدردم نمیخوره

هدفش س.چت بود دید من دوسش دارم و بهش وابسطه شدم چون قصدش پاک نبود میخواست یه مدت تفریح کنه با خودش گ ...

😶😶😶س ک س چت میخواست دخترا ک معمولا از این کار بدشون میاد 

اره ب گمونم دختری ک دوست داره بخاطر این دلیل نمیزاره بره🤦‍♀️🤦‍♀️

😶😶😶س ک س چت میخواست دخترا ک معمولا از این کار بدشون میاد  اره ب گمونم دختری ک دوست داره بخا ...

میدونی روزی چند دختر بهم درخواست میده واسه س.چت من رد میکنم.به یکیشون گفتم با یکی تاره آشنا شدم نمیتونم از این حرفا بزنم.یه نفر هم که بهتون وفاداره کاری میکنین از این وفاداریش مثل سگ پشیمون بشه.اگه منم لاشی بودم نمیرفت .نباید خوب بود باید کثیف باشه آدم تا بخوانش 

میدونی روزی چند دختر بهم درخواست میده واسه س.چت من رد میکنم.به یکیشون گفتم با یکی تاره آشنا شدم نمیت ...

همه ی جور نیستن اما خوب بد دیدی بد باهات تا کردن حق میدم دلخور باشی اما همه رو ب ی چشم نبین🙂

اونی هم ک قدر محبت نمیبینع با اینکع همجنسمع چون خوب میشناسم دخترا رو پشیمون میشع دلش واسه محبت هات تنگ میشه اینو قول میدم بهت