2777
2789
عنوان

لعنت...

474 بازدید | 49 پست

یکی از رفقای اینجام یه شعر خوب در وصف حالم واسم فرستاد بد نیست شما هم بخونینش...

لعنت به من وُ عشق تو وُ وعده ی "ما"یت

لعنت به منِ بی شرفِ مانده به پایت

له کرده غرور و دل و آیینِ شعورم

بی میلی و سردیِ دل و زنگ صدایت

باید بروم، ماندنم انکارِ شعور است

نادیده بگیرم همه ی خاطره هایت

هی بغض و نمِ اشک و من و بالشِ خیسم

تکرار تو وُ خاطره ی مانده به جایت

کافر شدم از بعد تو ، انگار دوباره

لازم شده پیغمبر و اعجاز خدایت

من میروم آهسته و میپوسم و شاید

روزی کسی از من غزلی خواند برایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربطی نداره... چیزی که اون میخواست غیر ممکن بود ،به شعور مربوط نیس💔😔

هیچ چیز غیر ممکن نیست من مشکلشون رو نمیدونم ولی تجربه خودم از زندگی ثابت کرده انسانها لیاقت ندارن لیاقت صداقت ندارن لیاقت عشق ندارن چون شعور ندارن

هیچ چیز غیر ممکن نیست من مشکلشون رو نمیدونم ولی تجربه خودم از زندگی ثابت کرده انسانها لیاقت ندارن لی ...

میگم غیر ممکن بود..

من دوسش نداشتم ،اصلا هم سطح نبودیم فقط همکلاسی بودیم همین! 

خودخواه بود ،چون خودش میخواست،دوست داشت دیگه نباید با کس دیگه ازدواج میکردم،ولی آدما حق انتخاب دارن ...

خودشون مسیرشونو انتخاب میکنن.

شمام لطف کن حرفای بی ربط تتلو رو هی تکرار نکن ،همه رو از ریشه نزن 🤭

🫡

من متوجه شدم قصدش س...چت بود این میشه تقصیرکار .پس نباید بهش حق بدی

نه بابا چی داری میگی😐

قضیه مال ۹ده سال پیشه ،بچه سر به زیریم بود این چیزا درستم نیس که فکر کرد راجبش 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

خدا رحمتش کنه .

🫡

نه بابا چی داری میگی😐 قضیه مال ۹ده سال پیشه ،بچه سر به زیریم بود این چیزا درستم نیس 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ ...

نه من اینو در مورد شخص مورد نظر خودم گفتم.بعد این سنگدلیه کسی که عشقت بوده و بخاطرت خودکشی کرده پشتش بد میگی .حق داری انتخابش نکنی ولی انسانیت حکم میکنه حداقل کمی واسش ناراحت باشین چون اون دست خودش که نبوده عاشقت شده