2777
2789

دوستان من تو سه ماه با این رژیم ۷ کیلو کم کردم. ولی صورتم هم لاغر شده. هنوز رانم چاقه و می خوام ادامه بدم ولی صورتم بد شده نمی دونم چی کار کنم

راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا چطور با  کالری شمار لاغر میشین من یک ماه کالری شماری کردم بعضی روزا کمتر از کالری معمول خوردم ولی چاااااق شدم چاق. من اون یک ماه قرص ردوکسا هم خوردم اشتها کم شب ها نون پنیر میخوردم صبحا فقط یه قهوه با شیر میخوردم ولی چااااق شددددم

دقیقا مثل من من ۱۰ کیلو کم کردم صورتم لاغر شده تقریبا ۱۲ سانت از دور باسنم کم شده اماهنوزهم بزرگه ال ...

اندازه نگرفتم ولی چشمی خیلی کم شده ولی هنوز بزرگه . هم رونم هم باسن واقعا نمی دونم چی کار کنم اطرافیام غر می زنند که صورتت بد شده

اندازه نگرفتم ولی چشمی خیلی کم شده ولی هنوز بزرگه . هم رونم هم باسن واقعا نمی دونم چی کار کنم اطرافی ...

اره مثل من میگن بسه دیگه خیلی لاغر شدی 😖  من شلوارم ۳۴ بود سایزش الان ۳۲ اما تنگه یکم 😔😔😔