2821
2789
عنوان

ایران مال

173 بازدید | 7 پست

ارزش رفتن رو داره از نظر تفریحی؟

شما باشین کجای تهران میرین برا گردش

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام

جای تفریحی زیادی هست تهران ولی من با هیچ کدوم حال نمیکنم شهر بازی آرم سینما باغ وحش اتاق فرار هزار تا جا 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

برای خرید و کافه و رستورانش فقط خوبه برای تفریح ن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من امسال کاخ گلستان و موزه ایران باستان رو میرم 

پل طبیعت ،برج میلا وسعد آباد ‌ نیاوران رو از حفظم ،دارآباد رو هم همینطور،ایران مال هم چون نرفتم تا حالا میرم 

پارک ملت هم حتما میرم ،شباش برنامه های خوبی داره

سینماش عالیه بازی اینام داره  برای تفریح خوبه  ابنما ایناش قشنگه

مرسی

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
من امسال کاخ گلستان و موزه ایران باستان رو میرم  پل طبیعت ،برج میلا وسعد آباد ‌ نیاوران رو از ...

منم پل طبیعت.پارک ارم.چیتگر.پارک آب و آتش رفتم

نمیدونم اینجا ارزش داره یا نه دو دلم

منم پل طبیعت.پارک ارم.چیتگر.پارک آب و آتش رفتم نمیدونم اینجا ارزش داره یا نه دو دلم

اگه پسر بچه داری باغ وحش ارم و روبروش نمایشگاه هوایی براش خیلی می‌تونه سرگرم کننده باشه