2777
2789
عنوان

همسایه عوضی

179 بازدید | 10 پست

سلام دوستان
ما یک همسایه نادان داریم که پیرمردی ۷۰ساله و چاق و قلدره. مدیر ساختمانه و ادعا میکنه که سرهنگ بوده اما بسیار گداصفت و حماله. دیروز سر اینکه ما بنایی کوچکی داشتیم که خودش هم اجازه سروصدای ظهرگاهی رو داده بود، با ما درگیر شد. گلدون رو برداشت پرت کرد توی سر کارگرمون. دری که مشغول تعمیرش بودن رو برداشت پرت کرد و نعره نعره می‌کشید سر همه. توصیه‌تون در برخورد باهاش چیه؟ تجربه‌ای دارید؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ایشون برن روانپزشک 

شما هم ظهر بنایی نکنین اخلاقی نیس حتی اگ اجازه داده باشه بقیه همسایه ها گناه نکردن 

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

[QUOTE=331275652]ایشون برن روانپزشک  شما هم ظهر بنایی نکنین اخلاقی نیس حتی اگ اجازه داده باشه بقیه همسایه ها گن ...[/QU

خودش گفت و ما رو اجبار کرد که زودتر دست‌شویی که نشتی داشت به پارکینگ رو تعمیر کنیم. کار ما با یک مایع مخصوص راه می‌افتاد که بریزیم کف زمین. برای اینکه صداش بیافته، قیرگونی کردیم چند روز که چیزی دیگه نگه. اصلا بحث رعایت نکردن نیست. ما هیییییچ سروصدا و ازاری نداریم

[QUOTE=331275652]ایشون برن روانپزشک  شما هم ظهر بنایی نکنین اخلاقی نیس حتی اگ اجازه داده باشه ب ...

اها پس مربوط میشده ب مشاعات

ببخشید من متوجه نبودم

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..