2777
2789
عنوان

جهانشهر کرج

862 بازدید | 20 پست

خانما تروخدا اگر میدونید کمکم کنید،میخوام برم جهانشهر کرج بعد میخوام با اتوبوس برم ولی اصلا نمیدونم راه داره یا نه؟اگر میدونید یه راهنمایی میتونید بکنید راهی هست بشه رفت جهانشهر با هزینه کمتر؟چون اسنپ و تپسی اینا خیلی گرون میگیرن میخواستم بدونم با اتوبوس راه داره یا نه؟

خیلی خیلی مدیونتونم اگر جواب بدید خانمای گل کرجی❤️🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مترو ازادی پیاده شو اتوبوس داره واسه جهانشهر   مترو پل فردیس هم پیاده شی اتوبوس داره

پل فردیس من اصلا اتوبوس جهانشهرو ندیدم چندتاشون هست اهری و وحدت بقیه بعثت و دانشگاهه که مال عظیمیه و گوهردشته و بقیم مارلیک و ملارده نداره اصلا اتوبوس جهانشهرو

ببین فکر میکنم مترو کرج واس همه حا اتوبوس داره توی ترمینالش

نمیدونم آخه من ندیدم اتوبوسی واسه جهانشهر فقط بعضی وقتا اتوبوس پارک ایران کوچک جهانشهر میاد که اونم همیشگی نیست شانسی میاد تردد میکنه

پل فردیس من اصلا اتوبوس جهانشهرو ندیدم چندتاشون هست اهری و وحدت بقیه بعثت و دانشگاهه که مال عظیمیه و ...

من والا خونه خودم عظیمیه میدون مهرانه اونوری نیومدم تا حالا ولی صد درصد تاکسی دیگه داره

فردیس که تاکسی داره واسه جهانشهر من فک کردم از تهران میخوای بری

نه از تهران نه،ولی خب من ندیدم تاکسی واسه جهانشهر تو ترمینال پل فردیس

بنظر شما هست یعنی مثلا؟هزینش پایینتره دیگه درسته؟

بازم مرسی از راهنماییت گلم