2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 20 پست
وااا معلومه که نه خودم خسته شدم ۲۹ سالمه همش تو فکر رابطه ام

خب یک درصد فکر کن بفهمن زندت نمیزارن  می دونم سخته عزیزم ولی با خودت این کارو نکن

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دو نفر مجرد باشن و صیغه بخونن بد نیست ولی با آدم متاهل کثافتکاریه

برا دختر مجرد اذن پدر میخواد البته در بعضی مواقع هم بعضی مراجع میگن نمیخواد

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

وااا معلومه که نه خودم خسته شدم ۲۹ سالمه همش تو فکر رابطه ام

مشکلت رو از ریشه حل کن 

بنظرت  دلیل ترس از ازدواجت چیه؟ من خودمم تاحدودی میترسم 25سالمه همه دوستام ازدواج کردن و بچه دارن ولی من هنوزم فکرای چرتی وترس دارم نصبت ب ازدواج  ولی اینجوری نمیشه ادامه داد من تازگیا چندتاکتاب خریدم ک الان داشتم میخوندم ک چقدر طرز فکرادمو عوض میکنه و فکرای غلط و اشتباهی ک درمورد ادما زندگیا ترسای بیجاداریم رو باعث میشه کناربزاریم برو بگرد کتابی ک دراین مورد بدردت میخوره رو بخر وبخون میتونم بگم نجات پیدامیکنی و ازمسیر گمراهی و بدبخت کردن خودت به سعادت و ارامش و حتی خوشبختی میرسی توصیه منو جدی بگیر من الان 37 صفحه فقط خوندم و چقدر ب معجزه کتاب پی بردم چقدر چشامو داره باز میکنه