2821
2789
عنوان

جاری مفت خور 😑😐

737 بازدید | 33 پست

دیشب عروسی پسر عمه شوهرم بود راستش چون با همین جاریم اینا چند روزه خونه شریکی خریدیم تو فشار اقتصادی هستیم نتونستم برم لباس مجلسي اینا بخرم برم عروسی 

من نرفتم جاریم و دخترش اومدن خونه ما از اینجا با شوهرم رفتن عروسی

ما رسم داریم تو عروسی در حد ۵۰ تا ۱۰۰ تومن شاباش میدیم بیشتر از این هیچوقت نمیدیم

بعد جاریم گفت وای یادم رفت پول شاباش بردارم برگشت ب شوهرم گفت داری پول نقد بهم بدی (همیشه ی همیشه اینطوری نقدی دستی از شوهرم پول میگیرن هیچوقت هم دیگه اسمشو نمیارن یعنی نشده یه بار برگردونن)

شوهرمم برگشت ۴۰۰ داد یه بار نگفت اخه ۴۰۰ زیاده ۱۰۰ کافیه قشنگ ۴۰۰ گذاشت تو جیبش خوشحال و خندان رفتن عروسی

بعد منم از درد بی لباسی نتونسته بودم عروسی برم یعنی سوختم آتیش گرفتم چون من خودم برم عروسی شوهرم ۱۰۰ بیشتر شاباش نمیده

زندگیم همسرم❤ آراز❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرت بیفکره

جاریتم گدا

اخه کسی با جاری خونه شریکی میگیره

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

درکت میکنم

خیلی مفت خوره من یه ساله عروسی کردم  تازه عروسم برادر شوهرم یه بار بهم عیدی نداده اون ۲۰ ساله عروسی کرده  برگشته از الان بهمون میگه عیدی مارو چون خونه خریدیم کم نکنین

زندگیم همسرم❤ آراز❤

اسی برو خونشون بگو نوبت دکتر دارم بلد یهو بگو ای وای کارتمو فراموش کردم پولو ازش پس بگیر😎😎😎

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792