2777
2789
عنوان

روبیکا

207 بازدید | 9 پست

من اخریت بازدیدمو باز گذاشتم ک بقیه ببینن و بعدش روبیکامو پاک کردم که ببینم ی سری ادما فراموشم میکنن یا نه  ، ولی از اونجایی ک وابستگی شدید ب روبیکا دارم از صبح دارم دیوونه میشم بدون روبیکا  . میخوام از طریق گوگل و روبیکا وب برم داخل برنامه  . اخرین بازدیدم تغیر میکنه و معلوم میشه ک انلاینم؟ 

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله معلومع آنی 

هیچ راهی نیس بدون اینکه اخرین بازدیدم تغیر کنه برم توش؟ 

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

این کارا احمقانه ترین کاراست ک منم زیاد انجام می‌دادم ت نوجوونی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم آخرین بازیدمو باز گذاشتم و پاک کردم😂😂البته من بیقرار نیسم چون کسی پیام نمیده، و چون کسیم نبود ...

خوشبختانه من خیلی ها بهن پیام میدن و امکان داره نگرانم شن اما خب خودمم خیلی بی قرارم

خوشبختانه من خیلی ها بهن پیام میدن و امکان داره نگرانم شن اما خب خودمم خیلی بی قرارم

خب پس نصب کن دیگ چرا پاک کردی، والا من چون فعالیتی توش نداشتم پاکیدم، چون صفحه روبینومم یکم فالوار داره دیلیت اکانت نکردم😁

خب پس نصب کن دیگ چرا پاک کردی، والا من چون فعالیتی توش نداشتم پاکیدم، چون صفحه روبینومم یکم فالوار د ...

اخه میخام نگرانم شن