2777
2789
عنوان

پشیمون شدید از خوب بودن ؟

506 بازدید | 38 پست

من همیشه حس میکنم اصلا زندگی نکردم 

فقط درگیر این بودم که دختر خوبی باشم برا خانواده، کاری نکنم ناراحت بشن آبرو شونو نگه دارم و این چیزا 

فقط گفتم چشم و  خواسته های خودمو فراموش کردم 

تا حالا دوس پسر نداشتم، سر قرار نرفتم ، کادو از کسی نگرفتم گل از کسی نگرفتم این کارای معمولی که همه دخترا میکنن نکردم الان حس بدی دارم دلم برا خودم میسوزه کاریم نمیتونم بکنم. شما تا حالا اینطوری شدید ؟؟ 

آره مث صگ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هزار بار خدا رو شکر کردم که درست زندگی کردم . ولی هر چی سنم بالاتر رفت برای خوب بودنام یه حد و مرزی گذاشتم چون دیدم ادما لایق همه اش نیستن . ولی خودم قطعا لایق هستم و سعی میکنم بین خودم و خدا همیشه کار درست رو انجام بدم به خاطر ارامش روح خودم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

منم عین شمام دقیییقا عین شما 

دختر خوب بودم 

از نتیجه شم راضیم 

وقتی که میخاستم صرف دوست پسر و قرار و مدار و اشک و ناراحتی کنم صرف مطالعه رفتن به طبیعت کردم

بجای کافه رفتن با دوست پسر با دوستای خودم رفتیم کتابخونه

جلوی خونواده م همیشه سرم باباست 

اینکه پدر و مادرم به زبون میارن تو بهترین فرزند دنیایی. و خدا یه بچه عین خودت بهت بده برام میلیارد میلیارد می ارزه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

چون انتخاب دیگه ای نداشتی این روش زندگی رو انتخاب کردی

راستش من اسمشو نمیزارم خوب بودن چون اگه انتخاب دیگه ای میبود و من بازم این روش زندگی رو انتخاب میکردم اسمش میشد خوب

یه انتخاب واقعی نه از سر ترس

برای همینه الان حس بد داری

منم عین شمام دقیییقا عین شما  دختر خوب بودم  از نتیجه شم راضیم  وقتی که میخاستم صر ...

🥲من که دیگه هیچ دوستی ندارم همشون ازدواج کردن درگیر شوهر و این چیزان 

من خیلی تنهام 

چون انتخاب دیگه ای نداشتی این روش زندگی رو انتخاب کردی راستش من اسمشو نمیزارم خوب بودن چون اگه انتخ ...

خب قطعا منم میتونستم جلو خونوادم وایسم بگم میخوام فلان کارو کنم ولی هیچوقت نکردم، هر چی گفتن گفتم چشم 

🥲من که دیگه هیچ دوستی ندارم همشون ازدواج کردن درگیر شوهر و این چیزان  من خیلی تنهام

برو دانشگاه ،برو کتابخونه ،برو کلاس آموزشی ،یا حتی سرکار 

ناخودآگاه آدمای جدیدی وارد زندگیت میشن 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
برو دانشگاه ،برو کتابخونه ،برو کلاس آموزشی ،یا حتی سرکار  ناخودآگاه آدمای جدیدی وارد زندگیت می ...

دانشگاه که رفتم ۶ سال. آخرین ترم ارشدم 

کارم دوست دارم برم والا ولی پیدا نمیکنم که