2777
2789

سلام بستگی به شهری که مقصدتونه داره و سطحتون،هزینه زیاد داره اولش اما بعدش میتونین به درامد برسین

اگه ساکن استانبول هستین من میتونم ازتون حمایت کنم عزیزم.

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

سلام بستگی به شهری که مقصدتونه داره و سطحتون،هزینه زیاد داره اولش اما بعدش میتونین به درامد برسین ا ...

مرسی عزیزدلم❤️

سال دیگه ینی ۱۴۰۳ تابستون مهاجرت میکنیم به استانبول

و یه سوال دیگه 

حمایت میشه؟ 

یعنی چون ایرانی هستیم سختگیری و اذیت ندارن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزدلم❤️ سال دیگه ینی ۱۴۰۳ تابستون مهاجرت میکنیم به استانبول و یه سوال دیگه  حمایت میش ...

عزیزم پیشاپیش خوش اومدی

اره میشه

ترکیه دیگه ترکیه سابق نیست😅

ایرانیا خیلی بیشتر از خود مردم شدن اینجا

خودشون اکثرا مهاجرت کردن کشورای دیگه

ولی ایرانیا هم چون فرهنگشون شبیهه و هم رفت و امد براشون راحت تره و یه سریاشونم تا ویزاشون بیاد و بخوان برن یه جای دیگه ترکیه میمونن ادم اینجا اصلا غریبی نمیکنه😂

پس مشکل حادی بخاطر ملیتمون نیست زیاد،کار نقاشی و اینارو من انجام ندادم تاحالا اما ما اینجا دفتر معماری داریم و به مشکل خاصی بر نخوردیم تا الان،حمایتم اره،هنرمند و هنردوستای زیادی بخاطر شرایط ایران اومدن ترکیه پس اگه بتونی موقعیتت رو ثابت کنی حمایت هم میشی

یه توصیه دوستانه ام بهت بکنم؟سعی کن بیای ماسلاک خونه بگیری و کارتو اینجا استارت بزنی این قسمت بهتره چه برای زندگی چه برای کارت،ایرانیم بیشتر هست

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

مرسی عزیزم  ممنونتم خیلی کمک بزرگی بهم کردی❤️😍

عزیزمی❤️

سلام بستگی به شهری که مقصدتونه داره و سطحتون،هزینه زیاد داره اولش اما بعدش میتونین به درامد برسین ا ...

سلام عزیزم، وقتتون بخیر، توضیحتون  رو برای استارتر دیدم، جسارتا شما ساکن استانبول هستید؟ من و همسرم  خیلی سفر به استانبول  داریم برای تفریح .. خیلی به ایشون اصرار دارم مهاجرت کنیم، ولی با توجه به تورم شدیدی  که این یکی دوسال داشته به صلاح هست گلم؟ و اینکه حداقل درآمد خود ساکنین استانبول  چقدر هست؟؟ یعنی با چخ حداقلی میشه امورات رو گذروند؟ اگر مقدور هست  براتون ممنون  میشم  جواب بدین🌺

سلام عزیزم، وقتتون بخیر، توضیحتون  رو برای استارتر دیدم، جسارتا شما ساکن استانبول هستید؟ من و ه ...

سلام گلم،شبتون بخیر

بله من استانبول ساکنم عزیزم،

ببینین به طور عامیانه و روزمره هزینه ها تاحدودی بالاِ اما برای کسی که درامدش به لیر یا دلاره خب این هزینه ها معقول تره.

به عنوان مثال وقتی توریست ها اینجا رستوران می‌رن،از قیمت غذاها گله میکنن اما خب این قیمتا برای کسی که درامدش هم با همین قیمت هاست بهتره تا نسبت به کسی که پولش رو چنج کرده

جدا از بحث هزینه ها،اگه مقصدتون فقط ترکیه هست نیاین،چون با اینکه اوضاع و شرایط و بازار کار ( با توجه به حرفه اتون) بهتر و نرمال تره اما خب مقصد ایده الی برای مهاجرت نیست،البته ایده ال از دید انسان ها متفاوته اما تجربه من طی این سالها این موضوع رو بهم ثابت کرده،اگ میتونین تشریف بیارین اینجا تا ویزا و اقامتتون برای مقصد دیگه ای اوکی شه خیلی بهتره وگرنه برای مهاجرت دائم گزینه خیلی خوبی نیست،ولی اگه حرفه ای که خودتون و همسرتون فعالیت دارین داخلش بازار کار خوبی داره از لحاظ هزینه و اینا می‌تونین از پسش بربیاین یه مدت بمونین لِم کار دستتون میاد که مثلا کجاها قیمتا متعادل تره و...

در کل کشور خوبیه یکم قیمتا گاها اذیت کننده می‌شه اما مهاجرایی که با برنامه ریزی میان کمتر به مشکل حاد مالی برمیخورن،یه مدت البته تا جا بیفتین ممکنه اذیت شین.

و خیلی از افرادی که مقصد دوم دارن و از ترکیه مهاجرت میکنن تو سالایی که اینجا بودن از لحاظ مالی پیشرفت کردن و شرایطشون بهتر شده.

اگه کمکی از دستم برمیاد در خدمتم عزیزم🙏🏽

سلام گلم،شبتون بخیر بله من استانبول ساکنم عزیزم، ببینین به طور عامیانه و روزمره هزینه ها تاحدودی ب ...

سلام گلم، وقتتون  بخیر عزیزم🥰🌺 خیییلی  سپاسگزارم پاسخگو بودین، خیلی لطف کردین🌺  ببخشید من دیر دیدم یه چند روزی خیلی کار داشتم سایت نیومدم، بله راستش فعلا مقصدم استانبول هست نه جای دیگه، برای کانادا میتونم اقدام کنم از طریق دعوتنامه  ولی هم دور خیلی هم آب و هواش اصلاا با روحیات من سازگار نیست من یه جورایی دیوونه ی استانبول  هستم محیطش رو زیباییش رو .. خییلی دوست دارم، اینجا دلم نمیخواد صحبت رو باز کنم،  ولی همینکه  بدونم شرایط استرس زای اونجا از اینجا خیلی کمتر هست برام کافیه، من بخاطر شرایط روحیم قصد دارم بیام، آدم خیییییلی حساسی هستم  شرایطی که اینجا داره همیییشه یه بغض خییلی سنگین رو دلم داره، فقط بدونم ماهانه هم هزینه ی یه خانواده ی دونفره حداقل باید چقدر باشه تا سخت نشه ، اینو هم جوابگو باشید خییلی ممنوم ازتون🌺🌺💗 و مررسی که خیلی دلسوزانه جواب دادین🌺