2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکست

109 بازدید | 8 پست

بچه ها دیشب با پارتنرم دعوامون شد (طرفم عصبیه سر ی موضوعاتی و دست خودش نیس)

بهم گفت تو الان چ مهارتی یاد داری جز اینکه نشستی تو خونه همش تو اینستایی میخوری میخابی؛گفتم من دوسال کار تدوینگری میکردم استودیو ولی خب چون دانشگاهم میرم برام سخت بود کزاشتم بعد دانشگا کار کنم…گفت برو کار کن مگو چیست کار…یا یکهو برمیگرده میگه ما هیچیمون شبیه ب هم نیس  علایقمون گفتم وا چی میگی مگه خودت چندین ماهه پیش نمیگفتی اینکه دیدگاهامون اینا شبیه ب همه برام خیلی جالبه بعد میدونس دارم حق میگما سکوت مبکرد باز گف ببخشید حالا ناراحت چرا میشی همش ناراحت میشی زود

ولی با حرف اولش دلم خبلییییی شکست بچه ها

چرا باید همچین ادمی رو تحمل کنی؟

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا باید همچین ادمی رو تحمل کنی؟

ببین من ۲۱سالمه اون ۲۷سالشه

بعد ببین میدونم ک خیلی دوسم داره منم همینطور بارها ثابت کرده

ولی دست خودش نیس ی گذشته ای داشته ک اینو اینجوری کرده و برادرشم از دست داده ب شدت عصبیه….

و ب شدت تنها

یکسره از خودش نعریف میکنه و همه رو بد میدونه اینها همه نعشت میگیره از جایی ک اصلا محبت ندیده….منم خیلی دوسش دارم عاشقشم واقعا نمیتونم ولش کنم ب شدت بهش وابستم

ببین من ۲۱سالمه اون ۲۷سالشه بعد ببین میدونم ک خیلی دوسم داره منم همینطور بارها ثابت کرده ولی دست خ ...

نشات میگیره از خودشیفتگیش عزیزم 

خودتم گول نزن شما مسئول اختلالات روان کسی نیستی 

رابطه باید خوشحالت کنه و بهت حس بهتر بده و چشم انداز ارامش داشته باشه نه برعکس،

میدونم زندگی خودته صاحب اختیارشی ولی کاش نذاری روحتو زخمی کنه 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............گرفتار قومی شدیم که اگر نزاع کنند مزرعه را به آتش میکشند واگر صلح کنن محصول را به تاراج میبرند!!!!

نشات میگیره از خودشیفتگیش عزیزم  خودتم گول نزن شما مسئول اختلالات روان کسی نیستی  رابطه ...

من خیلی صربه خوردم خیلی باهرکی وارد رابطه شدم ب هر نحوی بهم اسیب زد منم جزخوبی چیزی نزاشتم واقعا…این ادم باز بهم خیلی توجه میکنه کار ندارم به بی احترامیاش ولی بفیه نکرده بودن شاید ی دلیل اینکه جذبش سدم همینه..میدونی‌ خیلی هم خستمه…دگ نمتونم اعتماد کنم ب کسی؛حوصله ادم جدیدو فلان اینا ندارم…گفتم بسازم با این ادم تا تااینجا ک بهترسده تر از قبل‌نونستم بهترش کنم شاید بهتر شد..این همه ادم رابط فاب ینی هیچکدومشون دعوا خشونت بی احترامی نداشتن…نمیدونم واقعا خیلی خستم..خیلی

من خیلی صربه خوردم خیلی باهرکی وارد رابطه شدم ب هر نحوی بهم اسیب زد منم جزخوبی چیزی نزاشتم واقعا…این ...

مقایسه میکنی با قبلیا فکر میکنی این خبریشه 

شما حقته که یه رابطه محترمانه و عاشقانه داشته باشی سنت هم خیلی کمه پس با چسبیدن به ادم اشتباهی فرصت سوزی نکن