2777
2789
عنوان

کارم زشت بود؟

255 بازدید | 23 پست

سلام.من همیشه مدرسه دختر کوچیکم  که دورتره وامیستم با ماشین از اونورم دختر بزرگم پیاده میاد .حالا دخترعمومو دیدم حال و احوال کردیم یهو گفت یه موقع نگی برسونمت داشت تیکه مینداخت بهم. منم گفتم شرمنده اگه میتونی منتظر دخترم باشی از مدرسه بیاد میرسونمت بعدم گفتم از اونورم باید برم یه مدرسه دیگه وایستم دختر دوستمو هم برسونم.ولی باز گفت اگه میخواستی برسونی هم سوار نمیشدم.البته با خنده. یعنی من باید سوارش میکردم؟

نه

توقع ایشون زیاده

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه توقعات بی جای ایشون و اطرافیان هستن که باعث میشه فکر کنیم کار های ما بد هستن 

شما وظیفه ای در قبال رسوندن این خانم نداشتین:)

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

نه مجبور نیستی چه پرو

تازه پرسید خونه تکونی کردی گفتم تازه امروز شروع کردم گفت پس اینهمه مدت چیکار میکردی گفتم کار داشتم وقت نداشتم گفت چه کاری نکنه سرکار میری گفتم نه.آخه داشتم برای آزمون آموزش پرورش میخوندم نمیخواستم بفهمه

تازه پرسید خونه تکونی کردی گفتم تازه امروز شروع کردم گفت پس اینهمه مدت چیکار میکردی گفتم کار داشتم و ...

عه، بسلامتی عزیزم به خواسته ات برسی😍

خوب کردی بهش نگفتی. 

چه پرووووووووو

بعدشم مگه باید از دی ماه خونه تکونی کنیم😕😕😕

احمق

فضول

گاو

صفات خیلی از فامیلا

یجوری باهاش کات کن😂

من تز خانواده پدرم فقططط با عمه م در ارتباطم که اونم اصلا فضول نیس

فامیل تکونی کن، خونه تکونی مهم نیست 😁

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
تازه پرسید خونه تکونی کردی گفتم تازه امروز شروع کردم گفت پس اینهمه مدت چیکار میکردی گفتم کار داشتم و ...

چقدر فضول 

جوابشو درست ندادی من بودم ی چی بهش میگفتم همون سر جاش عقب گرد کنه بره پی کارش