2777
2789
عنوان

سبک بازیه؟

131 بازدید | 10 پست

سلام اگه یه دوست صمیمیتون از خیابون رد شه شمارو ندیده باشه بعد شما صداش بزنین برین جلو سلام علیک کنین سبک بازیه؟خیلیا میگن باید خودتو بزنی به اونور مگه آدم خودشو بگیره خوبه؟

کجاش سبک بازیه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کجاش سبک بازیه

همین دیگه دوستام کنارم بودن یه دوست قدیمیو دیدم صداش زدم میگن جلو خیابون صدا میزنی میری سلام علیک میکنی

گفتم اگه شما جلو خیابون منو ببینین خودتونو میزنین به اونور میگن آره انگار نه انگار

اینا دیگه چه آدمایی ان فقط تو مدرسه میشناسن بیرون نه

هنوز سبک بازی ندیدی 

من این دوستمو خیلی دوست داشتم خیلی هم بهم کمک کرده یه بار صداش زدم نشنید یه بار دیگه صدا زدم رفتم جلو ...

دوستام میگن چرا وسط خیابون صدامیزنی سلام علیک

میگن اگه تورو ببینم اصلا انگار نه انگار

واقعا چه آدمایی خیلی بدم اومد انگار فقط تو مدرسه دوستیه بیرونش نه اصنونمیشناسن

ینی عادت همیشگیته یا فقط ی بار تکرار شده ؟

بابا فقط یه بار یه دوست قدیمیمو دیدم خوشحال شدم صداش زدم بعدم این دوستام که کنارم بودن یه بار باهم بودیم اینطوری دیدن گفتن وقتی طرف ندیدت چرا صداش میزنی

من پرسیدم مگه شما منو ببینین یه سلام نمیکنین میگن نه انگار نه انگار مگه دوستی فقط تو مدرستت بیرون دیگه غریبه چه آدمایی واقعا

خوب کردی 

همین دیگه دوستام کنارم بودن یه دوست قدیمیو دیدم صداش زدم میگن جلو خیابون صدا میزنی میری سلام علیک میکنی

گفتم اگه شما جلو خیابون منو ببینین خودتونو میزنین به اونور میگن آره انگار نه انگار

اینا دیگه چه آدمایی ان فقط تو مدرسه میشناسن بیرون نه

بابا فقط یه بار یه دوست قدیمیمو دیدم خوشحال شدم صداش زدم بعدم این دوستام که کنارم بودن یه بار باهم ب ...

عزیزم بیرون بضی ادما خودشونو ب اون راه میزنن ک مثلا ندیدیمت تا سلام حال احوال پرسی نکنن بنظرم دوستاتم بد نمیگن اینکه کسیو بعد از رفتن صدا بزنی واسه حال احوال پرسی یکم شاید غرورت خورد بشه 

ب هر حال ی بار بوده بیخیال 

عزیزم بیرون بضی ادما خودشونو ب اون راه میزنن ک مثلا ندیدیمت تا سلام حال احوال پرسی نکنن بنظرم دوستات ...

یعنی یه دوستمو دیدم وقتی ندیده منم خودمو به ندیدن بزنم انگار نمیشناسم

اونطوری که دیگه همه باید خودشونو به نشناختن بزنن دیگه هیچکی به هیچکی سلام‌نگه 

آخه اینم طوری نیست که خودشو بگیره یا از قصد خودشو به ندیدن بزنه دختر خوبیه 

2790
2778
2791
2779
2792