2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

321 بازدید | 36 پست

سلام خانوما.من هنوز تو دوران عقد هستم.مادرشوهرم و شوهرم و پدرشوهرم خیییلی روی دخترشون منظور خواهرشوهرم حساسند.تا حالا بهش بی احترامی نکردم .اما پدرشوهرم بهم من یدونه دختر دارم نبینم بهش بی احترامی کنی‌.مادرشوهرم هم میگه رفتین خونه خودتون خواارشوهرتون اگ بیاد پیشم یکسره میفرستم بیاد خونه شما اگه اومد قشنگ پذیرایی کنی.شوهرمم ب شدت روش حساسه .مثلا اون روز خواهرشوهرم میخواس جایی بره همه کارهاشون ول کرد رفت .ولی من یک هفته هس میگم فرصت کردی بیا بریم خرید میگه نمیدونم فرصت میکنم یا نه.نوبت دکتر گرفته بودم گف نمیرسم بیام.مدام هم بهم میگه اگ ببینم ب آبجیم بی احترامی کردی روزت رو شب میکنم.

واقعا نمی دونم چیکار کنم.برخوردم با اطرافیان خوبه.ولی با شنیدن این حرفا حس بدی ب خواهرشوهرم‌. دارم.چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هروقت گفتن مبادا به خواهرشوهرت توهین کنی 

بگو ؛وااااا مگه من خروس جنگیم 

بهم بر خورد 

من یدونه خواهر شوهرم دارم شماهم بدونه عروس داریم 

وظیفه همه مونه بهم احترام بزاریم 

مگه توی میدون جنگیم ؟

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
الان حس بد باید به شوهرت بگیری چقدر بد حرف میزنه

شوهرم هم عقل نداره بخدا. من اوایل شوهرم تو اولویت بود وقتی دیدم من براش تو اولویت نیستم تلاش کردم بهش بی حس باشم ولی برام واقعا سخته

اگه یکبار دیگه از این حرفا زدن بهشون چی بگم؟

بگو دوس دارم همین اندازه که دخترتون دوس دارین منم بدارین اگر گفتن نه بگو خدا حافظ

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

حس بدی نداشته باش ..چرا به اون میگی بیا بریم خرید  هرجا میخوای  بری خودت برو ..هر وقت دوست داشت بهت میگه باهام برین خرید و جایی ..زیاد صمیمی نشو که هنوز تو رو نشناخته فکر کنه رفتارات یعنی میخوای خودشیرینی کنی ..بزار قشنگ بشناستت با احترام باهاشون رفتار کن  ولی صمیمی نشو دوباره گفتم

همین جا کات کن.کسی ک بخاطر ی نفر دگ. برات خط نشون بکشه ادم زندگی نیس. هرلحظه باید محتاط باشی خانم بهش برنخوره وگرنه زندگیتو سیاه میکنن.جدی میگم جداشو .شوهرت بمونه بردگی خانواده و خاهرشو بکنه