2777
2789
عنوان

دارم میرم حرم . حاجت دارا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 99 پست
التماس دعا . الهی حاجت روا باشید .  به امام رضا سلام من برسونید . بگید به حق مادرشون حضرت زهرا ...

الهی عزیزم خوشبخت بشی

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نی نی میخوام

عزیزم 

انشاءالله خدا بهت یه نی نی ناز و سالم بده 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
رسیدن به عشق این دو عزیز @sbmimi     @sssui     قبولی همسرش در آزمون @ml ...

ممنون قشنگم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

عزیزم ازامام رضابخواه کمکمون کنه عید لیاقت زیارتش روبهمون بده

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
چشم عزیزم دعا میکنم  انشاءالله به زودی صحیح و سالم برگرده به زندگیش برسه و موفقیت های زیادی به ...

انشاالله هر چی دعاهای قشنگ برام می‌کنی خدا صد برابر با برگردونه ممنونم حاجت روا شی

@دعایشب     @شاهخراسان     @تیچرک     @نخودسیاه     ...

زیاریت قبول عزیزم

التماس دعا

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

برای شوهرم دعا کن ام اس داره

حکیم خیر اندیش با طب سنتی و اسلامی گفته که ام اس قابل درمانه

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌