2777
2789
عنوان

اقایون بیاین

176 بازدید | 21 پست

چطوری روتون میشه دستتونو ببرید بالا و یه زن ک میگید از شما ضعیفتره رو بزنید بعدن از خودتون خجالت نمیکشید حس کوچیک بودن از درون رو نمیکنید چرا دستتون برای ناز کردن نمیره سمت اون زن؟  اون قراره همسفر زندگیتون باشه قراره تا اخر عمر کنارتون باشه پدر مادر فرزند در نهایت ازشون جدا میشید ولی خانمتون پیشتونه اگ زندگی سفر باشه چرا زهرمارش میکنید اون خانمی ک پیشتته حتی اگ دوستش نداری میدونین با چه امید و ارزو اومده خونت چرا انقدر بی معرفت میشید 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به کی داری میگی؟؟؟؟مردهای اینجا یا مجردن یا سنشون کم متاهل ها هم همه میان از خودشون تعریف میکنن میگن ما از گل کمتر نمیگیم.

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

به کی داری میگی؟؟؟؟مردهای اینجا یا مجردن یا سنشون کم متاهل ها هم همه میان از خودشون تعریف میکنن میگن ...

در نهایت پیش خودشون میدونن چ شتی هستن

حالا چرا همه رو باهم گفتید حداقل یه عده ای رو مستثنی می کردید همه آقایون این طور که گفتید نیستند حداقل من خودم تعداد زیادی می شناسم که  نه تنها دست بزن ندارند بلکه خیلی هم زی _ذی هستند از جمله خود من که زی _ذی ترینم

کاربر آقا
در نهایت پیش خودشون میدونن چ شتی هستن

در لحظه وفراموش میکنن شاید بعدش عذاب وجدان بگیرن اما مگه میشه توی دل اون زن دوباره علاقش مثل اول بشه به هیچ عنوااان

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

من که فکر میکنم اقایون سایت خواجه باشن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خواجه بودن درخواست نمیدادن

حالا چرا همه رو باهم گفتید حداقل یه عده ای رو مستثنی می کردید همه آقایون این طور که گفتید نیستند حدا ...

این جا مهد کودک نیست ک هر کی ک اینکار رو میکنه میگیره به خودش🤷🏻‍♀️تو یه خونه ینی وقتی یه مرد و زن خانواده تشکیل میدن هر دو یه اندازه هستند