2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته😔

116 بازدید | 5 پست

هرچی یادم‌میاد تنها بودم چه زمانی ک مجرد بودم با اینکه تو خانواده شلوغ بودم اما کسی کارم نداشت همش تحقیر بود همش بدو بیراه گیرم میومد اجازه بیرون رفتن نداشتم زندانی بودم روحمو ذوقمو کشتن زمانی ک مجرد بودم واسه فرار ازشون ازدواج کردم . با یه مرد ک از لحاظ احساسی هیچی بلد نیست فکر میکنه زندگی فقط  خرج کردنو لباس خریدن و این چیزاست مهر و محبتو توی پول میبینه . از همون خانواده هم دور شدم . شدم تنها و بی کس . چقدر حالم بده . گفتم بچه دار بشم  حداقل با بچه خودمو سرگرم کنم چون دیدم شوهرم میتونه نیازای بچمو برطرف کنه لطفا هم نگید بچه نیار چون مشکلمم اونقدر حاد نیست اما سه ماهه اقدامم باردار نشدم 😔😔چرا خدا باهام لج کرده 😔😔

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

الهی بگردم دورت تو خودت عاشق خودت بشو نیازی نیس به شوهرت ایقد وابسته ومنتظرعشقش بشی گلی

چجوری وقتی ذوقی نباشه ک بخوام بخاطرش خودمو شاد کنم دلم ب چی خوش باشه اخه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم ذوق وشادی ازخود ادم شروع میشه وریشه میزنه توسعی کن بدون اونم شاد باشی ادن همه زندگیت نیس اون نصف زندگیته مابقیش تویی وخودت فقط پس شاد باش بیخود بی بهونه من ک دارم ایطور میگم کلییییی بدبختی  ووووو کشیدم الان شکرش 

من و شما همسن ایم عزیزم

هرازگاهی تاپیک هات رو میخونم

خط ۶ و ۷ رو حس کردم خودم نوشتم 🙂💔

امیدوارم هرچه به صلاحه برات رقم بخوره و خدا یه نی نی سالم و ناز بهت بده🥺😍

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

من و شما همسن ایم عزیزم هرازگاهی تاپیک هات رو میخونم خط ۶ و ۷ رو حس کردم خودم نوشتم 🙂💔   ...

مرسی مهربونم 🥰😍انشالله