2777
2789
عنوان

خیانت

199 بازدید | 17 پست

ده ساله ازدواج کردم اونم ب زور اجبار خونواده اصلا دوسش ندارم خسیسه از همون اول ن میزاشت آرایش کنم ن بیرون برم ن بهم پول تو جیبی میداد پولاشو خرج خونوادش میکرد با کاراش ازش متنفرم دوسش ندارم چند سال میخواستم جدا بشم ن خونوادم راه میدادن ن خودش میومد ک بریم هرچی میگفتم دوست ندارم  بعد چندسال خودم می‌دونم کارم اشتباه بود و تاوان کارمم دادم خیانت کردم و فهمید از همون موقع هم زندگیم بدتر شده هرچی هم می‌خوام بهترش کنم نمیتونم امروز دیگ تصمیم گرفتم برم صبحم بهش گفتم ی پسر پنج ساله دارم هر موقع وقت رفتن میرسه پشیمون میشم تو زندگیم هیچ چیز شادی ندارم ن علاقه ن محبت ن ی چیز از ته دل انقدم دیگ شکاک شده ک خودشم میفهمم اذیته بخاطر بچه تحمل می‌کنه 

خوبی زندگیم همین بچمه ی تنها تو خونه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرفاتو خوندم عزیزم.طرح مساله نکردی. چه کمکی از دست ما برمیاد؟

اینکه امروز می‌خوام برم دیگ چندبار رفتم دیگ می‌خوام برم تمومش کنم میترسم بخاطر بچم پشیمون بشم 

این حسی که داری ومدام توعذابی هم یکی ازتاوان های خیانته 

اگه زندگیمون هزارمشکل همداره خیانت راهش نیست 

یابایددرستش کنیم یاطلاق بگیریم 

حالاهم پشیمونی ازکارت عزیزم بمون ودرستش کن 

بری هم حالت خوب نمیشه 

یکم دیگه تحمل کن برای رفتن دیرنمیشه همیشه میتونی بری 

ازامروزازخداکمک بگیریه راهی جلوی پات بذاره

این حسی که داری ومدام توعذابی هم یکی ازتاوان های خیانته  اگه زندگیمون هزارمشکل همداره خیانت را ...

از اون اتفاق یکساله میگذره هرکار میکنم نمیتونم شوهرمو دوسداشته باشم فقط میترسم برا بچم پشیمون بشم

خیانتت تا چه حدی بود؟ برخورد شوهرت با اون آدم چی بود؟

اون ک ندیدش گفت میبخشم ولی همش سرکوفت همش شک همش دعوا همش محدودیت دوسش ندارم دیونه شدم دیگ فقط میترسم بچم بعدنا پشیمون بشم بخاطرش

اینکه امروز می‌خوام برم دیگ چندبار رفتم دیگ می‌خوام برم تمومش کنم میترسم بخاطر بچم پشیمون بشم 

خوب کردی درد و دل کردی. اینجور مشغله های ذهنیت حلاجی میشه. اگه بتونی با مشاور هم صحبت کنی خیلی بهتر میتونه بهت راهکار بده که تکلیفت با خودت و زندگیت روشن بشه. من فقط اینو میدونم زنی که هنوز این امکانو داره که دیگران بهش محبت کنن درست نیست با یه همسر سرد زندگی کنه چون دوباره ممکنه تو مسیر خیانت بیوفتی و بازم این وسط تویی که آسیب میبینی

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

یه جانوشته بوداگه آدم های خیانت کاراون همه انرژی ووقتی روکه برای یه نفرغیر ازهمسرشون مصرف میکنن روتوزندگی خودشون داشتن زندگیشون گلستان میشد 

همین که طلاقت نداده معلومه دوست داره هرمردی یه عیب وایرادی داره اینایی که توظاهرخوبنم تاواردزندگی مشترک باهاش بشی متوجه کلی اخلاقای زشتتشون میشی

دیگه هیچ وقت خیانت نکن نه به خاطرکسی به خاطرترس ازخدا چون خیانتکارتاوان سختی توهمین دنیامیبینه دیریازود

یه جانوشته بوداگه آدم های خیانت کاراون همه انرژی ووقتی روکه برای یه نفرغیر ازهمسرشون مصرف میکنن روتو ...

عزیرم من خودم اشتباه خودمو قبول دارم اون موقع هم هرچقدر تلاش کردم کسی نمیراشت جدا بشم خودشم نمیومد مشکل من اینه دوسش ندارم حس خوب ازش نمیگیرم 

فقط دلیل خوبم بچمه همین مشاوره هم رفتم چندبار 

امروزم تصمیم گرفتم برم فقط ترسیدم برا بچم یموقع پشیمون بشم الآنم شوهرم کلی داره اذیت میشه هم من اذیت میشم انقد شکاک شده و چندین بارم گفته فقط بخاطر بچه اوردمت

2790
2778
2791
2779
2792