2777
2789
عنوان

خجالت میکشم

375 بازدید | 18 پست

من میرم باشگاه بعد اونجا همه خیلی باکلاس و پولدار به نظر میان  مثلا مربی ها و منشی خیلی خانومای خوشگل و شیکی هستن اکثرن پیج شونو فالو دارم کاملا مشخصه واقعا پولدارن ناخودآگاه خجالت میکشم ازشون تو باشگاه جلو اونا احساس ضعف میکنم  ، بعد من باید چهارشنبه شهریه میدادم یادم رفته بود همه داده بودن جز من منشی صدام زد خیلی جدی گفت خب امروز باید شهریه بدی منم گفتم یادم رفته کارت همراهم نیست شنبه میارم😶... اما  پول ندارم احتمالا تا آخر ماه که حقوقا رو بدن یعنی حقوق بابامو بدن پول دستم نمیاد چیکار کنم چطور بگم پول ندارم خجالت میکشم اما انگار مجبورم بگم بیاین دلداری بدین 🥲

با دلداری ک مشکلی حل نمیشه

اول از همه سعی کن با ویدیو ها توی خونه ورزش کنی بجای اون همهههه پول باشگاه

دوم اینکه روی رفتار حرفه ای داشتن کار کنی 

سوم اینکه بری کار کنی و خودت پول دربیاری 

من میرفتم باشگاه ،خونمونم جای خوبیه ،از همه وضع مالیم خانوادگیم بهتر بود ولی چون عادت ندارم از خانوادم پول بگیرم با اقتدار میگفتم حقوق بگیرم میارم الان شزایطشو ندارم .خجالت کشیدن نداره

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا خودت کار کن

دوما وضع مالی دیگران ارتباطی بهت نداره..‌ هر کس هر چی داره هر کسی هست برا خودش هست. همه ارزشمند هستند ب عنوان یک انسان.

سوما کتاب بخون ار افکارت معلومه اهلش نیستی

چهارمن پول کافی نداری نرو باشگاااااه. تو خونه انجام بده. برو پیاده روی....

اگ کار میکنی بگو حقوق ک گرفتم شهریه میدم. 

❤️

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

با دلداری ک مشکلی حل نمیشه اول از همه سعی کن با ویدیو ها توی خونه ورزش کنی بجای اون همهههه پول باشگ ...

تو خونه نمیتونم شرایطش نیست امتحان کردم 

فقط این ماه اینجوری شد وگرنه شهریه باشگاه زیاد نیست بیشتر بخاطر همین خجالت میکشم 

باور کن بیشتر از هر چیزی تو زندگیم دلم میخواد کار کنم اما توی شهر با آمار بیکاری بالا من بچه کنکوری برم کجا کار کنم 

رفتار حرفه ای از چه لحاظ؟ 

رفتاری که مناسب محیط باشه

زیاده گویی نباشه 

خجالت نباشه

سر پایین نباشه همش

درصورت لزوم خیلی جدی رفتار شه 

به هرچیزی نخنده

منظم و مرتب باشه

از خانواده نگه چ پولدار باشه چ تنگ دست

یا کلی چیز دیگه 

همین چیزای ریز باعث میشه در نظر دیگران چطوری باشیم

رفتاری که مناسب محیط باشه زیاده گویی نباشه  خجالت نباشه سر پایین نباشه همش درصورت لزوم خیلی ...

چه خوب گفتید کتابی یا چیزی دارید برای بهتر شدن روابط اجتماعی یا کلا تو این موارد معرفی کنید برای بهتر شدن خودم میخوام چون احساس خلا میکنم تو این زمینه ها.