2777
2789
عنوان

فامیل های سمی😁

354 بازدید | 12 پست

امروز دخترعمم نشسته بود بغلم پسرمم رو پام بود یهو گفت انگار این کره. با تعجب گفتم کی؟ گفت بچتو میگم گفتم تو غلط کردی که بچه من کره. پسرم به این خوبی. یهو گفتم شوخی کردم بعد اشاره کرد به خواهر بزرگترش گفتم اینم کره هیچوقت خدا هیچی نمیشنوه. منم دیگه حرف نزدم با اونیکه دخترعمم مشغول شدم. کلا این همینه حرف های نامربوط هر وقت من میبینمش میزنه. حالا خوبیش اینکه ۴ سال از من کوچیکتره من جوابشو میدم. اصلا پیش خودم دارم فکر میکنم این چ حرفی بود زد یهو بی مقدمه.. خیلیم با پسرم بازی میکنه. نمیدونم واقعا بعضی ها چ فکری میکنن یهو ی چیزی میپرونن خدا رو شکر سالی ۳ و ۴ بار نمیبینمش. این چند روزم مراسم بود همش تحملش کردم حرف های بد دیگه هم زد که من همینجوری جواب شو میدادم بعد میگفت شوخی کردم. شما از آدمها اطرافتون دیدی؟

یهو اومده بغل من نشسته میگه بچه ات کره. اصلا این حرف بود؟ یا شوخی بود؟😐

بنظرم خیلیی جدی نیست یه مزه پرونی کرده دیگه زیاد بزرگش نکن بزار به شیرین عقلیش جواب بده 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

شما بدتر بزرگ کردید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی‌ منه  بدبختم‌ چی‌ بگم‌ ک  پدرشوهرم  و  مادرشوهرم‌ دائم‌ بهش‌ اسمای‌ مسخره‌ میزارن‌ و  مدتها  بااون‌ صداش‌ میزنن  پدرشوهرم‌ ک‌ گندشودراورده  همش‌ ازش  ایراد میگیره  یه  گوشش  بزرگتره‌ یا  میگه‌ چشماش  چپه‌ خودمم‌ میدونم‌ خیلی‌ دوستش  دارن  ولی‌ این‌ حرفاشون‌ اذیتم‌ میکنه 

مممممم
شما بدتر بزرگ کردید 

کی من؟‌مثلا چیکار میکردم؟ به بچه ی یکساله شما بگن کر ناراحت نمیشید؟ رو بچه ی سالم تون عیب بذارن میشینید نگاش میکنید؟ 

قطعا همون اگر به بچه ی خودش همینو بگی طرف میشوره میذاره کنار.

عزیزم شیرین عقلیش؟ ۲۴ سالشه. داره ازدواج میکنه 

مگه شیرین عقلی به سنه

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
کی من؟‌مثلا چیکار میکردم؟ به بچه ی یکساله شما بگن کر ناراحت نمیشید؟ رو بچه ی سالم تون عیب بذارن میشی ...

بیخیال گلم حساسیتت زیاده به خدا نه ناراحت نمیشم خوب اون بیشعوریشو نشون میده شما سکوت کن 

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
عزیزم شیرین عقلیش؟ ۲۴ سالشه. داره ازدواج میکنه 

خوب بیشعور دیگه ۵۰ سالش بشه هم همینه

خوب بیشعور دیگه ۵۰ سالش بشه هم همینه

از بچگیش حاضر جواب و بی ادب بود همه میگفتن خوب میشه خوب میشه اما ۲۰ خورده ای سالشه هنوزم همینه موندم چجوری میخواد ازدواج کنه

هعی‌ منه  بدبختم‌ چی‌ بگم‌ ک  پدرشوهرم  و  مادرشوهرم‌ دائم‌ بهش‌ اسمای‌ مسخره‌ م ...

دادامه احمقه منم هی میگه کله اش چرا بزرگه اون دفعه بهش گفتم خیلیم کله اش کوچیکه کجاش بزرگه 

از بچگیش حاضر جواب و بی ادب بود همه میگفتن خوب میشه خوب میشه اما ۲۰ خورده ای سالشه هنوزم همینه موندم ...

اخلاقش همینه ذاتش نمیتونه تغییر کنه