2777
2789
عنوان

مادر همسر

380 بازدید | 26 پست

سلام عزیزای دلم یه مشورت میخواستم باهاتون کنم

یه عدد تازه عروسم😅

۳ تا جاری دیگه..و ۲ تا خواهر شوهر دارم

یکی از جاری ها و خواهر شوهرا شهر دیگه زندگی میکنن

مادر شوهرم مهربونه زن ساکت و آرومیه..دیسک کمر و گردن داره

و مابقی جاری ها اصلا بهش کمک نمیکنن..ولی همسر من همیشه تاکید داره رو اینکه به مامانم کمک کن زیاد برو پیشش

کاری داره براش انجام بده گناه داره

من مشکلی با این مسئله ندارم ولی خب وقتی میبینم اونا نشستن دست به سیاه و سفید نمیزنن یه جوری میشم

شما باشید چیکار میکنید😅💕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه کمکی مثلا

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

همسر شما بیخود کرده .  باخودش برو. در حد متعارف کمک کن باخودشم برگرد . این پامنبریاشو لطف کنه ب خواهراش بگه . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

منم جاریم با اینکه با مادرشوهرم زندگی میکنه فقط کارای خودشو بچه هاشو انجام میده حتی یشب ک خاهرشوهرم رفته بود خونه خواهرشوهر متاهلم، وقتی برگشت اومد خونه ی ما گله گذاری ک وقتی من نبودم عروس حتی ب مامان شام هم نداد. خودش و شوهر و بچه هاش شام خوردن رفتن اتاقشون.

مادرشوهر من دیابت داره وزنش خیلی سنگینه روی تخت خودش همیشه نشسته یکی باید غذاشو ببره پیشش ولی جاریم نبرد. درصورتی ک من هرموقع غذایی ک مادرشوهرم دوسداره درست کنم براش میبرم اون شب خواهرشوهرم گفت مامان خیلی ازش ناراحت شد گفت فلان عروس (من) از خونه خودش برام غذا میاره میاد زیرمو جارو میکنه لباسامو جمع میکنه

اینارو گفتم ک اول ب چشمشون نمیومد خیلیییییی بلا سرم دادن بخدا اگ بگم ی کتاب میشه ولی الان حالیشونه براشون کی بودم بعد از ۷ سال

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
2790
2778
2791
2779
2792