2777
2789
عنوان

خواهرم...

81 بازدید | 11 پست

خواهر من با همسرش دوست بود اینا بعد ازداوج کرد بابام  یعنی همه مخالف بودند خلاصه شوهر آبجیم کلی واسط کرد آبجیم کلی گریه کرد ک بابام راضی شد 

الان خواهرم بعد ۶ ماه اومد ومیگه شوهرم فلانه اخلاق نداره رفیق باز شب خونه نمیاد و فلان وضعیت مالی خوبی هم نداره 

همه قبلش بهمون میگفتن ک ما  این پسر رو می‌شناسیم آدم درستی نیست میگفتن اعتیاد داده وفلان ولی خواهرم گوش نمیداد و می‌گفت من میخوامش و   الان اومده من نمیتونم با این مرد زندگی کنم

الان خونه ماست و همش گریه میکنه

الان چیکار کنیم موندیم بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کرده ولی پشتش رو خالی نکنید

بابام بیچاره چیزی نمیگه ولی مطمئنآ دوس نداره دخترش تو این سن مطلقه بشه 

حالا همچی خوبه بابام میگه اینجا باشه .منم میگم بهترع شاید پسرع تغییر کرد و خوب شد  ولی خواهرم آرامش همه مون رو بهم زد مدام گریه میکنه

بابام بیچاره چیزی نمیگه ولی مطمئنآ دوس نداره دخترش تو این سن مطلقه بشه  حالا همچی خوبه بابام م ...

خیلی شرایط سختیه حق میدم اما اگه واقعا ادم درستی نیست باید یه تصمیم جدی بگیرید ان شاالله حل شه مشکلتون

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭
درسته اشتباه کرده ولی شما هی بهش نگین خودت خواستی و از این حرفا اون حالش خوب نیست شما الان باید حمای ...

بخدا ک چیزی نگفتیم ولی اون همش گریه میکن آرامش هممون رو بهم زده مخصوصا بابام هرچند ک چیزی نمیگه 

خب یعنی طلاق شو بگیریم؟!حمایت دقیقا چیه دقیقا چ حرکتی بزنیم

دلداریش بده 

برا جداشدن هم بهتره پدرت مطمین بشه واقعا معتاد هس یا نه . باهاش حرف بزنن . اگه واقعا درست شدنی نیس جدا بشه 

دلداریش بده  برا جداشدن هم بهتره پدرت مطمین بشه واقعا معتاد هس یا نه . باهاش حرف بزنن . اگه وا ...

مامانم کلی نصیحت کرده داماد رو ولی اون در کمال پرویی گفت اگه دلش نمیخواد بیا ببرش

یه باز آزمایش داده