2777
2789
عنوان

بمیرم....

131 بازدید | 18 پست
از زندگی سیرم.این دنیا ارزش هیچیو نداره.
اخه ادم به چی دلخوش باشه.دارم افسرده میشم.یه ساله تو اقدامم برا بارداری.نشد.باعث شده واقعن دلمرده بشم
امشب داداشم سر و هیچ و پوچ انقد سر مامانم داد زد اشکشو دراورد
ای خدا.بچه نبودنش یه غمه.لودنش هزارتا غم.دلم برا مامانم خونه.یه پسر معتاد اومد دم خونه سراغ داداشمو گرفت بنده خدا مامانم ترسید نگران شد که اون با داداشم چیکار داره.اروم از داداشم سوال کرد گفت نگرانتم ولی داداشم...
خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم پس من چی بگم وه ۸ساله منتظرم مادر بشم واسن یکی از کوچیکترین مشکلاتمه .عزیزم پسرهای جوون رو نمیشه یه دفعه تغییر داد باید از بچگی برا رفتارمون روشون اثر بذاریم .بانصبحت ویا غرزدن وحرف زدن بدتر میکنن به مامانتون بگید برا عاقبت بخیری داداشتون خیلی دفا کنن انشالله این روزا زود میگذره
 (یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
اشکام بند نمیاد بمیرم برا دل مامانم.اون پسره هیچ دوستی با داداشم نداره.اما نمبدمنم چرا داداشم عبی شد دادوبیداد کرد
بمیرم برات، درکت میکنم، منم چندین ماهه تو اقدامم، نمیشه، الان دارم گریه میکنم، با همه ی وجودم درک میکنم غمتو آروم باش گلم، داداشت فردا پشیمون میشه و میره از مامانت عذر خواهی میکنه
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
عصبی شدن بدون دلیل و داد و بیداد اگه از اعتیاد نباشه ریشه روانی داره باید درمان شه ناراحت نباشید اون دست خودش نیست
دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
پاییز جان خدا خودش هر جور به صلاحتون باشه رو واستون پیش میاره من واسه بچه ی اولم یکم طول کشید باردار شدم خیلی گریه میکردم بعدش حامله شدم بدون هیچ دارویی بعد ۵سال دیگش پسرمو ناخواسته حامله شدم بازم کارم شد گریه ولی الان کار خدا رو میبینم هر روز شکر میکنم
مهرانا نه داداشم اعتیاد نداره.
اون پسره هم اومده بود شماره داداشمو بگیره بده به یکی از همسایه ها که گویا با داداشم کار داشته و شمارشو نداشته.اما بدجور عصبانی شد داداشمو بلند داد زد سر مامانم و تکونش داد.رفتم کشیدمش کنار.
وااای.جگرم خون شد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز