2777
2789
عنوان

به خاطر خانوادم خواستگار ندارمممم

834 بازدید | 50 پست

خانوادم یعنی پدرم بیشتر خیلی اخلاقش تنده بد دهن دست بزن داره دعوایی اهل خیانتم هس همه هم میدونن واسه همین خواستگارندارم کسی هم جرات نمیکنه معرفی کنه چون میدونه چه خانواده ای داریم همه دخترای فامیل ازدواج کردن وخواستگار دارن حتی کوچکتر از من خسته شدم از تیکه وکنایه هاشون نمیدونم چیکارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به این نیست به شانسه یکی میبینی باباش معتاده پولدارترین خواستگارو داره یکیم پرفکت ولی نداره

ولی خانواده خیلی موثره اگه همه بگن فلانی خانوادش اینجوریه فک نکنم کسی بیاد

چن سالته ؟

۲۳

جای ما دخترا زود شوهر میکنن من تنها کسیم که تا این سن مجرده

خیلی ازدواجی نیستم فقط از کنایه ها خسته شدم۱ یا۲ تا خواستگار فقط بیاد که دهن اینا بسته بشه فقط

۲۳ جای ما دخترا زود شوهر میکنن من تنها کسیم که تا این سن مجرده خیلی ازدواجی نیستم فقط از کنایه ها ...

همون کسایی که زود ازدواج کردن هم اکثرا بعد چندسال پشیمون میشن . اگر بتونی درست بخونی خیلی بهتره . اگر مخالفن غیر حضوری بخون 

اگه میتونی یچیزی یاد بگیر  یه حرفه یا هنر خیلی کمکت میکنه . سرت گرم میشه . پولم اگه بتونی ازش ...

کلاس خیاطی میرم خوبه بد نیس ولی ارامش روحئ ندارم اصلا همش باید حرف بشنوم خسته شدم

کلاس خیاطی میرم خوبه بد نیس ولی ارامش روحئ ندارم اصلا همش باید حرف بشنوم خسته شدم

حرف بشنو و خودتو بزن به بیخیالی 

حرفه ات رو یاد بگیر دختر خوب 

شوهر چیه ؟

اخرش شوهر هم پیدا میشه . میبینی چه گلی هستن که به سرمون میزنیم 

خودتو بالا ببر . یه خیاط خوب و عالی شو