سلام خانومای با سلیقه خواستم نظرتون رو راجع به طرح فلورانس چینی زرین بگید من خودم هم سرویس چینی الیزابت دارم برای مهمان هم آرکوپال برای دم دستی اما این طرح با توجه به حالت نوستالژیکی که داره دلم و برده اما یکم برای خریدش دو دلم به نظر شما از سرویس واقعا زیبا هست؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم برای جهیزیه ام سرویس ناهار خوریم رو قلم آبی گرفتم ولی این طرح نیست😍
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
اگر الیزابت ۱۲ نفره داری و یک سرویس ۶ نفره برات کفایت میکنه، سرویس های ترکیه ای گزینه بهتری هستن قیم ...
سرویس الیزابتم ۱۸ نفره هست اما با توجه به گرونی الان میترسم ازش استفاده کنم سرویس های ترکیه هم گرون هستن و فرقی با البزابت ندارم این سرویس زرین چون قیمتش مناسب راحت تر میتونم ازشون استفاده کنم و اگه بشکنه دلم نمیسوزه نمیخوام دوباره یه سرویسی بگیرم که استفاده ازش تن و بدنم رو بلرزونه
بالأخره خوب میشه، قشنگ میشه، میرسیم، میبینیم، میخندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری میخواد!همین که هنوز ادامه میدیم یعنی امیدمون زندهست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزهها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍
پارسال چهاروخورده ای گرفتم الان پنج و خورده ایه البته ۱۲ نفرش
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای قلبم خیلی زیباست اگه به زمان جهاز خریدنم برمیگشتم هیچ وقت اونهمه پول بابت سرویس الیزابت نمی ...
حضوری میرفتم خرید فروشنده ها میگفتن بعد یه مدت دلتو میزنه
من هنوز عروسی نکردم 😅
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40