2777
2789
عنوان

سرویس چینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 36 پست
اگر الیزابت ۱۲ نفره داری و یک سرویس ۶ نفره برات کفایت میکنه، سرویس های ترکیه ای گزینه بهتری هستن قیم ...

زرین درجه عالی هم داره ،من هم فلورانس هم گل سرخی از زرین خریدم واقعا عالی زیبا وسبک 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم برای جهیزیه ام سرویس ناهار خوریم رو قلم آبی گرفتم ولی این طرح نیست😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

اگر الیزابت ۱۲ نفره داری و یک سرویس ۶ نفره برات کفایت میکنه، سرویس های ترکیه ای گزینه بهتری هستن قیم ...

سرویس الیزابتم ۱۸ نفره هست اما با توجه به گرونی الان میترسم ازش استفاده کنم سرویس های ترکیه هم گرون هستن و فرقی با البزابت ندارم این سرویس زرین چون قیمتش مناسب راحت تر میتونم ازشون استفاده کنم و اگه بشکنه دلم نمیسوزه نمیخوام دوباره یه سرویسی بگیرم که استفاده ازش تن و بدنم رو بلرزونه

شیرازی اصیل🥰

سرویس من اینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

وای قلبم خیلی زیباست اگه به زمان جهاز خریدنم برمیگشتم هیچ وقت اونهمه پول بابت سرویس الیزابت نمیدادم و همه رو از این قلم آبی ها میگرفتم 

شیرازی اصیل🥰

من مستقیما از سایت کارخونه خریدم

سرچ کنی چینی پردیس کاشان سایتش میاد

پارسال چهاروخورده ای گرفتم الان پنج و خورده ایه البته ۱۲ نفرش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سرویس اونو با انار خوریشم گرفتم‌،نظرم اینه طرح گلستانش هم یه سرویس بخرم اونم قشنگه،کلا چیزای خاص ...

فکر میکردم که فقط منم که عاشق طرح های این مدلی هستم 😀

شیرازی اصیل🥰
وای قلبم خیلی زیباست اگه به زمان جهاز خریدنم برمیگشتم هیچ وقت اونهمه پول بابت سرویس الیزابت نمی ...

حضوری میرفتم خرید فروشنده ها میگفتن بعد یه مدت دلتو میزنه 

من هنوز عروسی نکردم 😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40