2777
2789
شک ندارم توهم عاشقی 

ببین خب جزئی از تجربه هست..

عاشقی قشنگه ولی بقول تو هیچی توش نیست

اینو منی که عاشق شدم و تاوانشم پس دادم میگم😁

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ولی همین قد میدونم ک دارید خودتون گول میزنید شاید اللن بگید ن ایجور نیس ولی هیچی تو دوس داشتن نیس ...

درسته ...

دقیقا همینطوره... 

پس تمرکزم رو بذارم رو خودم و درسام ؟ این بهتره ؟

بین عاشقی و درس خونده کدوم بهتره ؟ راست بگو 

از من که گذشت...

ولی من برگردم عقب درس میخونم بعد عاشق میشم..

اون عشق واقعی رو ک تجربه کنی واقعا قشنگه ولی پوچه

خیلی ام در عین زیبایی تلخه 

نمیدونم متوجه میشی یا ن🥲

من تاوان بدی دادم ، شایدم انتخابم اشتباه بود

الان با کس دیگه ازدواج کردم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

حداقل میخاید دوس پسر داشته باشید هول نباشید عاشقش نشید 

من از دوس پسر حرف نزدم ..

حرف عاشقی بود گفتم جزئی از تجربه هست

برگردم عقب ، فقط درس میخونم و به ی جایی میرسم تا بی‌نیاز باشم هر هر مذکریه

از من که گذشت... ولی من برگردم عقب درس میخونم بعد عاشق میشم.. اون عشق واقعی رو ک تجربه کنی واقعا ق ...

ممنونم از اینکه تجربه ات رو گفتی خیلی ارزشمند بود 

واقعا درس میخوندی ؟ چرا ؟ درس بهتره ؟ خب اگه یکی ادمو دوست داشته باشه آدم خیلی انرژی می گیره آخه . 

درسته ... دقیقا همینطوره...  پس تمرکزم رو بذارم رو خودم و درسام ؟ این بهتره ؟

اگه بتونی بله😍

بهترین گذینس

ممنونم از اینکه تجربه ات رو گفتی خیلی ارزشمند بود  واقعا درس میخوندی ؟ چرا ؟ درس بهتره ؟ ...

الان من دیپلم هم ندارم متاسفانه

این برام دردناک تره ک بجایی نرسیدم

همسرمم دوستم داره ولی برام کافی نیست!

مهر و محبت بعدا تشکیل میشه اما اون حس استقلال یه چیز دیگس

البته استقلال مالی رو من با کار کردن هم به دست اوردم 

ولی منظورم چیزی فراتر از این هاست

زن عموی من الان وکیله ولی کار نمیکنه خانه داری میکنه

اما اون پرستیژی که داره به دنیا می ارزه

من از دوس پسر حرف نزدم .. حرف عاشقی بود گفتم جزئی از تجربه هست برگردم عقب ، فقط درس میخونم و به ی ...

نه با شما نبودم درکل دارم میگم میگم اصلا وابستگی خوب نیس درس و پیشرفت خیلی بازه 

احساس تنهایی میکنم 😥

🥲 حق داری میفهممت

عشق قشنگه ولی تلخیش زیاده 

تا تجربه نکنی متوجه نمیشی عزیزم 

ولی دوست ندارم الانا تجربه کنی 

چون همه ی عشقا ب شکست مواجه میشه

نه با شما نبودم درکل دارم میگم میگم اصلا وابستگی خوب نیس درس و پیشرفت خیلی بازه 

بله دقیقا همینطوره😍