2777
2789

برا چی میخوری

اره دردش طبیعییه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من روز ۲ تا ۶ پریود ، روزی ۴ تا میخورم. 

کمر درد دارم بیشتر. 

به دکترم هم گفتم گفت طبیعیه، چون این قرص ها باعث میشه تخمدان هاتون فعال بشه پس درد کمر و تخمدان طبیعیه.. 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه بارداری

امپول آزادسازی هم داده؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من روز ۲ تا ۶ پریود ، روزی ۴ تا میخورم.  کمر درد دارم بیشتر.  به دکترم هم گفتم گفت طبیعی ...

خب خداروشکر مرسی عزیزم. بمن روز ۳تا ۷پریودی داده روزی ۲تا 

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
امپول آزادسازی هم داده؟

سینال داده که بزنم تا روز دهم فک کنم. بعد گیرم سونو انجام بده سایزششو ببینه وامپول ازادسازی بده

سینال داده که بزنم تا روز دهم فک کنم. بعد گیرم سونو انجام بده سایزششو ببینه وامپول ازادسازی بده

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

مرسی عزیزدلمم. نه فقط لتروزول داده. مگه متفورینم میدن با لترو؟

تشخیص دکتر من اینه. میگه متفورمین اگه بخوری این قرص ها اگه جواب هم نده، تبدیل به کیس نمیشه. 

راست هم میگه. من یادمه یه دکتر دیگه میرفتیم، لتروزول یکی داد جواب نداد، ماه بعد دو تا کرد ، کیست شد‌ دو ماه عقب افتادم... 

ولی من ماه پیش ۳ تا لتروزول خوردم، ولی اصلا کیست نشد خداروشکر 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تشخیص دکتر من اینه. میگه متفورمین اگه بخوری این قرص ها اگه جواب هم نده، تبدیل به کیس نمیشه.  ر ...

عه یعنی ممکنه لتروزل کبست شه؟ والا من این ماه میرم دکتر اگه باردارنشم دیگه دکتر نمیرم وواقعاا این امپول وداروها رو نمیزنم چون واقعاهمش عوارضه