2777
2789
عنوان

چادری ها میایییددد

1101 بازدید | 25 پست

لطفا میگید چطوری روسری یا شالتون رو فیکس میکنید که موهاتون بیرون نباشه و قشنگ وایسته!؟ آخه من هر جور میبندم چهرم بد میشه و جلوش بد وایمیسته حتی تلق هم امتحان کردم چیکار کنم😩🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جنس شال و روسریت خیلی مهمه 

بعد هم چادر سبک بپوش 

اگر خیلی سختته هدبند بزن زیر روسریت 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

طلق روسری استفاده کن

و بعد با یک گیره روسری سفتش کن

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

من مقنعه سرم میکنم با چادر 

دقیقا منم مقنعه میپوشم اما موهام میاد بیرون چرا😐❤️اصلا چادرم خیلی سنگینا فقط چند دقیقه اول مرتبه‌ 😐🤦🏻‍♀️و بعدش همه چی خراب

مقنعه روقشنگ میارم جلویکم پایینترازخط پیشونی.بعدچادرهم دانشجویی کش دارهست.کش چادرهم یکسانتی عقب ترازمقنعه تنظیم میکنم.روسری هم برندکریمه ازگالری خاتون توی ایتادیدم که ایستایی ش خوبه برای زیرچادرومیخوام سفارش بدم.دوتاهم ازحجاب کوثرسفارش دادم اومدواقعاایستاییش خوبه.روسری هم زیرش گیره بزن.کلیپس نع هااااا.گیره بزن که سفت بگیره.روسری هم تاوسط پیشونی میکشم جلو.بعدکش چادرروش تنظیم میکنم

........
دقیقا مس خوام این مدلی ببندم اما نمیشه چرااااااااا😑💔تازه تلق هم خریدم اما فقط یه تیکه کوچیک مساد م ...

باید از گیره استفاده کنی

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

دقیقا مس خوام این مدلی ببندم اما نمیشه چرااااااااا😑💔تازه تلق هم خریدم اما فقط یه تیکه کوچیک مساد م ...

من خودم همیشه مثل این مدل می‌بندم ، البته زیباتر 

چون این خانم هم کناره های روسری رو خوب در نیاورده. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792