2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 34 پست
کار از ترسو و شجاع بودن گذشته انقدر از زندگی خستم که اصلا هر چی شما بگی درسته، فقط میخوام نباشم و ا ...

پس چرا نظر میخوای از ما 

کار خودت رو میکردی دیگه 

همه ی مشکلات به جز مرگ قابل حل هست

پس چرا نظر میخوای از ما  کار خودت رو میکردی دیگه  همه ی مشکلات به جز مرگ قابل حل هست

گفتم کسی که این حس رو تجربه کرده بیاد بگه چطور شد که دست به خودکشی نزد و راهنمایی و کمک کنه که از این حال درام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی آدما این حس رو تجربه کردن تقریبا 

میدونی چیه

چندوقته که مثل خوره به فکرم افتاده و ول کن نیس و خیلی اذیت میشم، اصلا از ذهنم نمیره، دلم میخواد یه آسیبی بزنم به خودم و یهو کنترل میکنم خودمو

آخه هی به تعویق میندازمش آب از اب تکون نمیخوره میگم اگه وضع همینه کارو همینجا تموم کنم و انقدر اذیت ...

همونطور که نوشتی ، ب اشکای مادرت فکر کن

و اینکه کسی که خودکشی کنه برای همیشه توی جهنم میمونه

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
گفتم کسی که این حس رو تجربه کرده بیاد بگه چطور شد که دست به خودکشی نزد و راهنمایی و کمک کنه که از ای ...

منم مدتیه تو فکرشم دوسدارم راحت شم ولی ی چیزی جلومو میگیره حیفم میاد یکی دیگه بیاد توی زندگیم زندگی ک با خون و دل به اینجا رسیده 

میدونی چیه چندوقته که مثل خوره به فکرم افتاده و ول کن نیس و خیلی اذیت میشم، اصلا از ذهنم نمیره، دلم ...

برو پیش روانشناس عزیزم 

کمکت می‌کنه 

دلایل خودکشیت چیه ؟ شاید مشکلاتت اونقدر که فکر می‌کنی جدی نباشن خودت تو ذهنت بزرگشون کردی و قابل حل هستن

برای زندگیت هدف پیدا کن تلاش کن خودکشی کردن آسونه زندگی کردن قشنگه اگه با خدا رفیق شی

منم مدتیه تو فکرشم دوسدارم راحت شم ولی ی چیزی جلومو میگیره حیفم میاد یکی دیگه بیاد توی زندگیم زندگی ...

امیدوارم هیچوقت دلیلت برا ادامه دادن کمرنگ نشه عزیزم

من که دیگه دارم کم میارم و خدا میدونه کی قید همه چیو میزنم

منم دلم مرگ میخواد ولی برای خودکشی نکردن دلایلی دارم این ک از خودکشی و عواقبش میترسم حس بدی ب این ک ...

فکر کنم باید دلایلم برا ادامه زندگی رو پررنگ کنم برا خودم، خیلی همه چی بی ارزش شده برام

و اینکه خواهش میکنم ازت تو این کار رو نکن، من خیلی غصم میگیره از مادرایی که خودکشی میکنن، دخترات برای ادامه زندگیشون بهت احتیاج دارن،کنارشون باش و قوی بارشون بیار❤️

امیدوارم هیچوقت دلیلت برا ادامه دادن کمرنگ نشه عزیزم من که دیگه دارم کم میارم و خدا میدونه کی قید ه ...

نمیتونم نصیحتت کنم چون خودمم تو همین شرایطم دیگه خسته شدم ولی به عزیزانت فک کن که بعد تو چی میشن من خودم تنها دلیلم دخترم و اینکه زیر دست زن بابا بمونه و زندگی ک به سختی درست کردم هست وگرنه چند بار تا پای اقدام پیش رفتم و منصرف شدم کاش خدا هیچکسیو تو این شرایط قرار نده 

سلام عزیزم. تو تنها نیستی. منم روزی هزار بار بهش فکر میکنم. اصلا این فکر آرامبخشیه که شبا قبل از خواب آرومم میکنه تا به خواب برم. امل چیزی که کمکم کرده دووم بیارم اولا توکل به هدا بوده، رها کردن و سپردن همه چیز به خودش. و یه تصویر ذهنی که شاید زیاد خوشایند نباشه، اما برای من مفید بوده:

نمیدونم تا حالا به قربستونهای خیلی قدیمی رفتی یا نه، اما من همیشه یه قبرستون قدیمی که پر از قبرهای تخریب شده و بی نام و نشونه رو تصور میکنم و یه قبر که چیز زیادی ازش باقی نمونده. تصور میکنم اون قبر منه و صدها سال از مرگم گذشته. نمیدونم چرا، ولی این تصویر ذهنی باعث میشه چیزایی که الان به شدت آزارم میدن و به خاطرشون قصد خودکشی دارم به نظرم کمتر آزار دهنده بیان. با خودم میگم صد سال دیگه نه من هستم، نه هیچ کدوم از آدمایی که میشناسم، نه هیچ کدوم از چیزایی که الان اینهمه مهم به نظر میرسن معنایی داره. همه چیز مطلقا اهمیت خودشو از دست داده. 

به هر حال جهان با همه خوبیا و بدیاش به سمت مرگ محتوم پیش میره و فانی و گذراست....