2777
2789
عنوان

خودکشی

617 بازدید | 34 پست

سلام

من چند وقتیه که دائما به فکر خودکشیم و به همه ابعادش فکر کردم و یه تایمی مشخص کردم که اگه تا اون موقع وضعیتم تغییری نکرد اقدام به خودکشی کنم

میدونید چیه؟ من آدم بدی نبودم ولی هیچ موقع اونی نشد که میخواستم، از زندگیم خیلی ناامیدم، همیشه در حال غصه و حسرت خوردنم، انقدر آرزوهام برآورده نشدن که الان فقط مرگ میخوام، هی میگم کاش زودتر بطور طبیعی بمیرم و راحت شم

ولی خب دلم هم میسوزه برا خودم، میگم حیفم برا خاک و حقم این زندگی نصفه نیمه نیس، نمیخوام مردنم هم مثل زندگیم با زجر باشه و همینطور میدونم که مادرم بعد از من داغون میشه

میخواستم بدونم کسی از این دوره گذر کرده؟ میشه بگید چطور رو خودتون کار کردین و روحیتون رو قوی کردین و از این فکر 

دراومدین؟ واقعا خستم از این فکرا و کلی از انرژیم رو میگیرن و برا همه چی بی انگیزه شدم:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش روانشناس عزیزم 

زندگی یه هدیه ی با ارزش هست نابودش نکن با دست خودت 

خدا دوستت داشت که بهت فرصت زندگی داده نماز بخون برو سمت خدا با خدا رفیق شو بهت کمک می‌کنه راه رو بهت نشون میده 

آدمای ترسو خودکشی میکنن آدمای شجاع زندگی میکنن 

اینکه میگن خودکشی جرعت میخواد چرندی بیشتر نیست 

خودکشی کار آدمای ترسو هست 

خودکشی گناهه چون از لطف خدا و کمک خدا ناامید شدی و ناامیدی هم خود شیطانه

آره خیلی زیاد

از این مرحله گذر کردم و بازم وقتی ب بن بست رسیدم آرزوی مرگ و خودکشی کردم!!

اما همیشه یه چیزی هست که نذاره دست ب اینکار بزنیم

قدیما فکر غصه ی مادرم نمیذاشت و الان بچه هام

تو هم ادامه بده، روزای خوب توی راهه

برای همینه خدا خودکشیو نمیبخشه چون نمیدونی قراره بعدها چی بشه باید بمونی و روزای قشنگو هم تجربه کنی

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
آدمای ترسو خودکشی میکنن آدمای شجاع زندگی میکنن  اینکه میگن خودکشی جرعت میخواد چرندی بیشتر نیست ...

کار از ترسو و شجاع بودن گذشته

انقدر از زندگی خستم که اصلا هر چی شما بگی درسته، فقط میخوام نباشم و اذیت نشم:(

آره خیلی زیاد از این مرحله گذر کردم و بازم وقتی ب بن بست رسیدم آرزوی مرگ و خودکشی کردم!! اما ...

آخه هی به تعویق میندازمش آب از اب تکون نمیخوره

میگم اگه وضع همینه کارو همینجا تموم کنم و انقدر اذیت نشم الکی