2777
2789
عنوان

عشق درد داره؟💔

1549 بازدید | 90 پست

کیا عاشق ادم اشتباهی شدن .اگه عاشق بشیم و بهش نرسیم چه کار کنیم؟اصلا پسری حرف از عشق بزنه واسه دخترا جالبه یا فکر میکنن یارو اسکله.اصلا تو زمونه درسته عاشق بشیم؟ اگه نخوادمون چکار کنیم رهاش کنیم ؟با بیقراریش چه کنیم .واسش بجنگیم؟اونوقت میگه چقدر پررو هست این پسر چکار کنیم مگه داستانهای عاشقانه اینجور نبوده که پسر تمام نلاشش رو کرده که دل معشوق رو بدست بیاره چرا الان این چیزا درک نمیشه چرا همه احساساتشون مرده.چرا ههمون می‌نالیم که یارمون جفا کرد ولی وقتی خودمون کسی عاشمون میشه در حقش جفا میکنیم.چرا این دنیا هیچ چیزش سر حای خودش نیست ؟یا ما آدمای اشتباهی هستیم💔

💔💔💔

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Only love can hurt like thiiiiiis این آهنگه واقعا با درد خونده شده پس درد داره💔👩‍🦽

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

تمام حرفات رو با پوست و استخوون درک کردم ولی متأسفانه هیچ جوابی براشون ندارم ❤️‍🩹💔

هیچکس جواب نداره💔ولی فکر کنم خودمون یه جای کارمون میلنگه که عاشق کسایی میشیم که درد میکشیم

احتمالا سنت کمه عشق باید دو طرفه باشه دیگه !!! وقتی کسی نمیخوادت زور ک نیست , باید قیدش رو بزنی

دیدی گفتم اگه پسری دم از عشق یزنه میگن اسکله یا بچس نه سنم کم نیست چرا عشق مرده واسه همه