2777
2789
عنوان

چرا نمیمیرم

364 بازدید | 17 پست

واقعا چرا   قبلا فقط تو شرایط بد ارزو مرگ میکردم و تحملم تمام شده بود الان در بهترین شرایطم ته دلم از خودم  میپرسم  زندگی رو میخوام  جوابم اصلا و ابدا 

گاهی ب بچهام فکر میکنم میدونم ب من وابستن   و از خودم بیشتر بدم میاد چون نمیتونم و توان ندارم دیگه     گاهی از قبر و عذاباش تصور میکنم ولی باز هم انگار بی تاثیره همه چی روم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام دیگه درست نشه 

اگر هدف تون اینه منم چیزی نمیگم ولی اگر دوست داشتید آروم بشید و به جواب هاتون  برسید بگید ک منم دلایل مو بیارم

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
اگر هدف تون اینه منم چیزی نمیگم ولی اگر دوست داشتید آروم بشید و به جواب هاتون  برسید بگید ک منم ...

نه واقعا نمیخوام کسیو نا امید کنم فقط شمام قبول کنین همیشه ادمها  دلایلشون براشون موجح نمیشه   ادمها وااااقعاااااا از یه حدی دیگه   نمیکشن     مرده زنده میشن   اسمش افسردگی و  بی صبری و ۰۰۰ هم نیس خود خدا ب هر کسی توان تحملی داده 

من موندم   ب هیچ تبدیل شدم حس درد دارم تو بدنم  تو خونم ولی سرطان ندارم مریضی ندارم قلبم سنگین و درد داره ولی از کار نیفتاده 

بی ارزشی ادمها و دنزا بهم ثاااااابت شده  ولی   بازم میرنجم   برام بی اهمیت نشده   نمازامو میخونم دیگه سبک نمیشم   اروم نمیشم اصلا نمیفهمم چی خوندم رکعت چندمم 

نه واقعا نمیخوام کسیو نا امید کنم فقط شمام قبول کنین همیشه ادمها  دلایلشون براشون موجح نمیشه &n ...

مگه قراره از دنیا و آدماش خوشمون بیاد؟

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
والا حق دارم بالله حق دارم  شاکی نیستم  فقط دیگه نمیخوام     تو نخواستنمم ...

حالا که بچه داری نباید بمیری لطفا به فکر بچه هایی باش که بعد از تو کی مراقبشونه

وقتی انتخاب کردی مامان باشی دیگه حق نداری بگی میخام بمیرم

Maryam::❤️