2777
2789
عنوان

شک ب همسر

115 بازدید | 6 پست

خانوم ها نمیدونم چرا ب شوهرم شک دارم، چون اصلا برام وقت نمیزاره، توجه نمیکنه، خودش میره بیرون بامن  نمیرع، خیلی کم بامن میره بیرون باکلی دعوا، ولی بقیه هرجا بگن میره، احساس خوبی ندارم بهش، چون سابقه خیانت را داشته چند بار، مثلا امشب رفتم دنبال مانتو و خرید، حدودا ۱۵ دقیقه ک بیرون بودیم، گف برو خونه کار دارم،و خودش رفت بیرون تاالان و گوشی خاموش😞 چیکار کنم

شوهر منم همینه و مطمنم دوسم نداره و خیانت کرده بهم بارها و همین الانم بهش شک دارم🥲 خیلی حال بدیه خدا برای کسی نیاره

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

تاپیکاتو نگاه کردم همسن منی اما متاسفانه من یه بچه دارم و نتونستم از شوهرم جدا شم لطفا تو بچه نیار چون شوهرت معلوم نیست بخواد بعدا چه بلایی سر زندگیت بیاره

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیکاتو نگاه کردم همسن منی اما متاسفانه من یه بچه دارم و نتونستم از شوهرم جدا شم لطفا تو بچه نیار چ ...

تاپینگ هام حتی ۱٪ از بدبختی هایی ک تحمل میکنم هم نیست🙂💔

کاش من میمردم🥹

نه چرا بمیری جدا شو ازش اصلا بچه نیاری ها کاش من بچه نداشتم