2777
2789
عنوان

همسر دختر عمم بهش خیانت کرد

914 بازدید | 30 پست

واقعا هم به هیچ مردی نباید اعتماد کرد

انقدر ناراحتم براش نرفته خونه بایاش چون عموم قبولش نمیکنه از طرفی بخواد جدا بشه براش بد میشه دخترش ۱۷ سالشه 

انقدر داغون بودم وقتی بهم گفت که یادم نمیاد چی شده ولی میدونم که زن رو میاورده خونه وقتی اینا خونه نبودن 

چرا اینجوری شده دنیا اخه 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شوهر عمم میگم عمو الان یسری ها میان میگن توهمیه😂

من متوجه شدم اتفاقا گفتم الان یه سریا میان میگن بلاخره عمته یا عموته ۰🤣🤣خب اسی بقیشم بگو چطوری فهمیده طفلی دختر عمت💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خب حالا میخواد چیکار کنه...شوهرعمت ب غبط کردن نیفتاد؟

چرا انگاری انکار نکرده به دستو پاهاش افتاده و گفته پشیمونم و دخترمون نفهمه و از این حرفا ولی فکر کنم دخترشونم میدونه 

چرا انگاری انکار نکرده به دستو پاهاش افتاده و گفته پشیمونم و دخترمون نفهمه و از این حرفا ولی فکر کنم ...

ای خدا بزنه تو کمرش..اولین بارشه؟چجور مردی بود؟چشم پاک بود؟اگه اولین بارش بود ببخشه بهتره حتما وسوسه شده و زنه خیلی براش دلبری کرد مخشو زد...ولی سند و این چیزارو بزنه ب اسم خودش ک اگه تکرار کرد بندازش بیرون

من متوجه شدم اتفاقا گفتم الان یه سریا میان میگن بلاخره عمته یا عموته ۰🤣🤣خب اسی بقیشم بگو چطوری فهم ...

شک کرده بوده میرن عروسی دوربین بیرون خونه رو میذاره رو ظبط و گوشی  میذاره تو ورودی در رو ظبط صدا و از اونجا اسم و همه مشخصاتو هم درمیاره 

با دلیل و مدرک میره جلو و میگه ابروتن میبرم به خانواده دختره زنگ میزنم وگرنه کدوم مردی قبول میکرد همه انکار میکردن

من خیلی ب شوهرم اعتماد دارم و همه ب سرش قسم میخورن ولیی همیشع چکش میکنم کلا عادت کرده کاری نداره ازش بازجویی کنم و گوشیشو بگردم فقط گف جاسوسی و ضبط مکالمه نزار رو گوشیم بدم میاد شاید بخوام با خانوادم حرفی بزنم ک تو ندونی...

ای خدا بزنه تو کمرش..اولین بارشه؟چجور مردی بود؟چشم پاک بود؟اگه اولین بارش بود ببخشه بهتره حتما وسوسه ...

قبلا تو فضا مجازی چت داشته انگار ولی حضوری در این حد نبوده 

ظاهرا چشم پاک بود 

ولی خب راهی نداره جز بخشیدن چون استقلال مالی نداره حمایت خانواده نداره دخترشم خیلی سن حساسی هستش 

ای خدا بزنه تو کمرش..اولین بارشه؟چجور مردی بود؟چشم پاک بود؟اگه اولین بارش بود ببخشه بهتره حتما وسوسه ...

زنه هرچقدرم دلبری کرده باشه مقصر اصلی مرده است، واقعا آدم میمونه چی بگه طرف مثلا خودش دختر بزرگ داره