2777
2789

ب این گروه ها اعتماددددد نکنید خواهرم با اینا همکاری میکرد ک پولشو بالا کشیدن لطفا اعتماد نکنیددددد

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاهبرداریان این گروه هایی که پول میدی فایل خریداری میکنی تا بتونی دستمزدتو بگیری

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
ب این گروه ها اعتماددددد نکنید خواهرم با اینا همکاری میکرد ک پولشو بالا کشیدن لطفا اعتماد نکنیددددد

پول داد برای ثبت نام؟ 

من پول ثبت نام دادم 

1403/5/22مردم
پول داد برای ثبت نام؟  من پول ثبت نام دادم

آره باورت میشه ۱۲ میلیون داده 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
شما همکاری کردی باهاشون؟ 

بله

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
من99دادم

۹۹ هزار تومن چیزی نیس لطفااا اگ دوباره ازتون پول خواست ندین اینا کلاه برداریه بعدم هر کاری کنین کسی بهتون پس نمیده مدرکی هم ندارین طرف با چرب زبونی خواهرمو گول زد

همین کانال بود؟ چجوری کلاهتونو برداشت

این کانال نبود عزیزم‌‌.. ایران کارمند ک خیلی معروف تر بود ، بود .‌. 

هیچی مثلا فایل اپلود میکرد ۱۰۰ نفر میخریدن از بین ۱۰۰ نفر ب ۵ تفر دستمزد و میداد یا به بهونه دیر فرستادن یا به بهونه الکی ایراد گرفتن .. من ۱۰ بار فایل خریدم و یکبارشم دستمزد نگرفتم