2789
عنوان

چراواقعا🥺🥺

175 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

۱ ماه و ۱۸روزه که من عقدکردم ولی هیچ حس دوسداشتن و میلی به شوهرم ندارم‌

توروخدا بگین چیکارکنم

کلافه شدم دیگه وقتی میبینمش بجای اینکه باهاش بگم‌بخندم انگار کوه غم تو دلمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بی دلیل؟؟؟؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

سنتی ازدواج کردی؟

چند سالته؟؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

منم همینطوری بودم چون ازقیافه اش خوشم نمیومد

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

به دلت ننشسته بود قبول کردی؟

اولش ک‌دیدمش خوشم اومد ازش 

ولی تودوران نامزدی و الان هیچ حسی بش ندارم  انگار روی ب روز ازش سردترمیشم

و یک نکته ی دیگه هم هست

خودم خوشگلترشوهرمم انگر اعتمادبنفس ندارم پیشش باشم😔😔

اولش ک‌دیدمش خوشم اومد ازش  ولی تودوران نامزدی و الان هیچ حسی بش ندارم  انگار روی ب روز ا ...

ینی از اینکه کنارش باشی خجالت میکشی؟

خودت خوشگلتری؟

باید از اینکه کنار اون دیده بشی افتخار کنی

هر چه از دوست رسد نیکوست...
دقیقاااا مشکل منم همینه

بدبختی رفته رفته فهمیدم اخلاقشم افتضاست  

اخلاقش چه جوریه؟ خوبه؟

اره سنتی بودم ۲۱

خب آخه دلیلش چیه

باهات مهربونه؟؟؟ 

چند سالشه؟؟؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃