2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ تصوری از بچه داری و زندگی با بچه نداشتم همین هفته پیش مثلن رفتیم گردش ولی چه فایده نه میتونی راح ...

خوب عزیزم تا اخر عمر که نمیشه یه جور زندگی کرد بلاخره یه جاهایی زندگی تغییر میکنه اینم دوران سخت زندگی ولی شیرینی بعدشم هست صبور باش 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
نه 😞مسئله اینه نه میتونم ازش بگذرم نه ازش لذت ببرم🫠

به لذتشم میرسی بچه اول واقعا سخته.خیلی نیاز به کمک داری ولی اینکه بشینی یجا حسرت بخوری که نشد.برنامه بریز.کارایی که دوست داری انجام بده.منم الان دخترم سه ماهشه. خیلی کم خواب شدم.ولی ی تایم گذاشتم برای فیلم دیدن.ی تایم برای کتاب خوندن.هر دو رو میشه حتی وقتی بچه ات بغلته انجام بدی.الان من دارم تایپ میکنم دخترم بغلمه خوابید

الحمدلله علی کل حال
همسرم با اینک 6صب میره10شب میاد ولی خیلی هوامو داره بعضی شبا کلن اون به بچه میرسه همش میخواد منو ببر ...

همین ک همسرت همراهته خوبه

اشکال نداره مامانا همینن بیخیال 

شما عید ی سفر با همسرتو و نی نی خوشگلت برو شمال حتی شده ۳روز برو برگرد اگه خودت سخت نگیری سخت نمیگذره❤️

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

الان خسته ای اینو میگی یکم که بزرگ بشه باخیال راحت میری مسافرت ،ناشکری نکن سه تاسقط داشتم هزارتا حرف شنیدم باهزار رازچ نیاز ونذر الان دوقلو باردارم وپرخطر دعا کنید بچه هام سالم به دنیا بیان 

الان خسته ای اینو میگی یکم که بزرگ بشه باخیال راحت میری مسافرت ،ناشکری نکن سه تاسقط داشتم هزارتا حرف ...

الهی که سالم و سلامت بغل بگیری.چند هفته ای؟😍

الحمدلله علی کل حال
خوب عزیزم تا اخر عمر که نمیشه یه جور زندگی کرد بلاخره یه جاهایی زندگی تغییر میکنه اینم دوران سخت زند ...

اره ولی میگم حداقل کاش 28اینا میشدم بعد که نه من اذیت بشم نه بچه بی گناهم بخدا دلم براش میسوزه که مادر خوبی براش نیستم ولی کسی درکم نمیکنه که من دوران مجردی خوبی نداشتم همش محدود یه سال بود داشتم رنگ آزادیو میدیدم که اینجوری شد🥲

الان خسته ای اینو میگی یکم که بزرگ بشه باخیال راحت میری مسافرت ،ناشکری نکن سه تاسقط داشتم هزارتا حرف ...

الهی ک بارتو ب سلامتی ب زمین بذاری 

استراحت کن عزیزم

خدا هوای خودتو و کوچولوهارو داره😍❤️

اره ولی میگم حداقل کاش 28اینا میشدم بعد که نه من اذیت بشم نه بچه بی گناهم بخدا دلم براش میسوزه که ما ...

عزیزم میگم افسردگی بعد زایمان نداری احیانا؟؟