roseqermez مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 205 عنوان هماتوم و لکه بینی توروخدا یه لحظه بیایین 1460 بازدید | 21 پست من هفته پنجم افتادم خونریزی رفتم سونو گفتن هماتوم داری دکتر بهم شباف داد الان ده روزه دارم استفاده میکنم دیگه نه دلدرد داشتم ونه لکه الان دوروزه که سمت چپم هر از گاهی درد میکنه و ترشح قهوه ای دارم خطرناکه؟ 1402/12/18 | 18:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تابنده۰۲ عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 3581 برو دکتر بزار آمپول بنویسه استراحت کن منم لکه بینیم قطع نمیشد امپول زدم خوب شدم طبیعی گاهی منم خون ریزی کردم سر هماتوم نگران نباش فقط استراحت
roseqermez مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 205 برو دکتر بزار آمپول بنویسه استراحت کن منم لکه بینیم قطع نمیشد امپول زدم خوب شدم طبیعی گاهی منم خون ر ... عزیزم شماهم لکه قهوه ای داشتین؟برطرف شد؟من مشکل یپتوم هم دارم یه خورده نگرانم کرده
تابنده۰۲ عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 3581 عزیزم شماهم لکه قهوه ای داشتین؟ برطرف شد؟ من مشکل یپتوم هم دارم یه خورده نگرانم کرده امپول زدم خیلی کمتر شد بهتر شد از ترسم کار نمیکنم همش دراز کشیده ام
roseqermez مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 205 امپول زدم خیلی کمتر شد بهتر شد از ترسم کار نمیکنم همش دراز کشیده ام خوب خداروشکر عزیزمبرامنم کمه انشالله که خدا نگهدار نی نی هامون باشه🥰
دلین۲۷ عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 87 خوب خداروشکر عزیزم برامنم کمه انشالله که خدا نگهدار نی نی هامون باشه🥰 منکه دیگ رد دادم الان دوهفته اس لکه بینی دارم خسته شدم دیگ بدنم زخم شده .پس کی میخاد قطع بشه ارزومه برای عید تمیز بشم
roseqermez مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 205 منکه دیگ رد دادم الان دوهفته اس لکه بینی دارم خسته شدم دیگ بدنم زخم شده .پس کی میخاد قطع بشه ارزومه ... چرا مگه شیاف ایتفاده نمیکنین؟
roseqermez مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 205 منکه دیگ رد دادم الان دوهفته اس لکه بینی دارم خسته شدم دیگ بدنم زخم شده .پس کی میخاد قطع بشه ارزومه ... خونریزتون تکه زیاده حتما دوباره برین دکتر
دلین۲۷ عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 87 خونریزتون تکه زیاده حتما دوباره برین دکتر خونریزی همون روز اول ودوم دوبار داشتم بعداون لکه بینی چهارشنبه مطب بودم قبلشم سونو دادم هماتومم ازیک سانت شده دوسانت .خسته شدم بخدا .الان توگوگل خوندم دوفاستون هم خوبه ملگم بگیرم بخورم
دلین۲۷ عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 87 خونریزتون تکه زیاده حتما دوباره برین دکتر شماحموم میرفتی؟ همش میخوابیدی یانه ؟
roseqermez مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 205 شماحموم میرفتی؟ همش میخوابیدی یانه ؟ والا ماله من ۳ccبودحموم هفته ای یکبار میرم سخته ولی مجبورممن سه شنبه وقت سونو دارم برا تشکیل قلب میخوام برم دعا کن برام عزیزم منم براتون دعا میکنمتا میتونی استراحت مطلق داشته باش میگن هماتوم با استراحت و شیاف از بین میره
roseqermez مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 205 والا ماله من ۳ccبود حموم هفته ای یکبار میرم سخته ولی مجبورم من سه شنبه وقت سونو دارم برا تشکیل قلب ... اصلا خودیرانه دارو مصرف نکن حتما با پزشکت مشورت کن عزیزم
دلین۲۷ عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 87 والا ماله من ۳ccبود حموم هفته ای یکبار میرم سخته ولی مجبورم من سه شنبه وقت سونو دارم برا تشکیل قلب ... ان شاالله ب حق تنهایی خودش صدای قلبشو بشنوی و کلی دلت شاد بشه.من امروز ی دکتر حضوری رفتم کلی ناراحتم کرد دوبارنشستم گریه کردم امروز .مادرم دوره .تنهاام نمیتونم استراحت مطلق باشم .خونمو گندبرداشته میخواستم بگم یکی بیاد تمیز کنه میگه استراحت مطلق دکتر امروزی وقتی مطلق باشم یکی ام بیاد چجوری بگم چکارکن نکن .دم عیدی گرفتارشدم .شوهرمم مغازه داره دیر میاد همش الانم کلی ظرف نشسته مونده ازطهر .اونم خسته اس .کم اوردیم دیگ .میگه غذاام نباید بلند بشی درست کنی درصورتیکه دکتر خودم میگفت استراحت نسبی .نمیدونم خدایا هیچکس دست این دکترا نیفته .باز دلم طاقت نیورد زنگ زدم به یه ماما که منو ویزیت تلفنی کن ی ساعت پیش اونم فقط گفت شیاف .دکتر امروزی امپولم داد ولی نگرفتم چون دکتر خودم خیلی قدیمیه گفت امپول زوده برات .قرص دوفاستون هم هردو اینا گفتن نخور .افسردگی گرفتم که هی گریه میکنم .امروز رفتم دکتر نبود رفتم خیابون دوتاوسیله بگیرم اومدم دیدم کلی قهوه ای اومد ولخته .