سلام من واسه کنکور درس میخونم ۴سال پشت کنکورم ۱۰سال تو یک محله هستیم یکی از همسایه مون اومد خواستگاری پسره قدش کوتاه بود اونم کارگر ۳۰ سالشه ولی هیچی نداره پدرم گفت اخلاقشون خوبه بزار بیان منو دیده بودن رفتیم صحبت کردیم پسره شماره خاست راستش نپسندید بودم ولی خیلیی خجالتی ام شمارمو دادم رفتیم بعدچندروز مادرش زنگ زد گفت پسرم شرایط ازدواج نداره راستش بخاید چون شمارشو نداشتیم وخونه هم نبودند چند روز من میخاستم رد کنم ولی چرا اینو گفت منو دیده بودن که اومده بودن دیگه الان تمرکز ندارم درس بخونم خجالت میکشم که چرا اینو گفتن
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.