2777
2789
عنوان

خداقووووووت بانو😍😍😍😍

301 بازدید | 16 پست

یه خدا قوووت هم بگم خدمت خانومایی که خونه تکونی دارن😍

خیلی خیلی خسته نباشی بانو💓

قدر خودت رو خیلی بدون😉

این گل ها🌸🌺🌹⚘️🪻🌷🌼🌻

از طرف من و خانوادتون😁

تقدیم به شماااا🥰

راستی شکرگزاری از خدای مهربون یادت نرهههه😍😍😍

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه تکونی ندارم🥴 نی نی سایت تکونی دارم میکنم . یسرررهههه در حال تذکر دادن و راهنمایی کردن این ...

عه واقعا

من تو طول سال برای خونه برنامه ریزی دارم هر سال دم عید خونم همیشه مرتبه کلا خونه تکونی برام معنا ندا ...

چه قدر عالی 😍😍😍😍👌👌👌

ما بناییی داریم کل حیاط مون ریخته بهم خونه هامون نبینی

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
من تو طول سال برای خونه برنامه ریزی دارم هر سال دم عید خونم همیشه مرتبه کلا خونه تکونی برام معنا ندا ...

خوب شیشه ها بخاطر بارون کثیف میشه

یا پرده ها بخاطر وسایل گرمایی

منم تمیز میکنم طی سال

ولی بازم اخر سال کلی کار هست

منم همیشه در طول سال در حال تمیزکاری ام و دم عید هرکی خونمو ببینه میگه نیازی به خونه تکونی نداره یعنی گاز و هودم چربی نداره، کابیناتام مرتبه 

کشوی لباسام منظمن و... 

وای خودم میدونم که نیاز داره مثلا شستن پرده هایی که ظاهرا تمیزن ولی بالاخره خاک دارن، یا حابجا کردن تخت ها و تغییر دکوراسیون اتاق ها 

پاک کردن شیشه ها از سمت بیرون که درطی سال دویه بار کلا انجام میدم، رد کردن لباسهای اضافی زمستونی که عاشق اینکارم 

خلاصه هم طی سال تمیزکاری میکنم هم عیدم خونه تکونی دارم 😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ما بعد ماه رمضون خونه تکونی می کنیم😊

چرا بعد ماه رمضون

معمولا قبل ماه رمضانه که

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خوب شیشه ها بخاطر بارون کثیف میشه یا پرده ها بخاطر وسایل گرمایی منم تمیز میکنم طی سال ولی بازم اخ ...

ببین یه برنامه دارم شامل سه قسمته هفتگی ماهانه سالانه، طبق اینکه چ چیزی چند بار در سال نیاز به تمیزی داره پخششون کردم مثلا تمیز کردن ظرفشویی و لباسشویی ماهی یکبار اما تمیز کردن میز تی وی سالی یه بار

منظور از سالی یکبار گردگیری روش نیستاااا، گردگیری هفته ای یکبار دارم و اساسی تمیز کردن مثلا میز تی وی سالی یه بار یعنی میکشمش جلو دو تیکس بازش می کنم از بیخ تمیز می کنم اما بقیه روزا روشو گردگیری می کنم

کلا برنامم از قبل چیده شدست